Ружић: Притисци на Србију доказ исправности државне политике

БЕОГРАД:  Министар државне управа и локалне самоуправе Бранко Ружић изјавио је вечерас да су велика заинтересованост за Србију и притисци који долазе са свих страна само доказ исправности политике државног руководства.
branko ruzic
Фото: Tanjug (Dragan Kujundžić)

"Поводом континуираних притисака на нашу државу и евидентне жеље широког спектра страних обавештајних структура да државно руководство промени државотворни, политички и војно неутрални курс сматрам да је обавеза свих државних функционера да са још већим еланом наставимо успешним, али и трновитим путем којим Србија иде", рекао је Ружић у изјави достављеној Танјугу после конференције за новинаре председника Србије Александра Вучића.

Он је оценио да председник Вучић, Савет за националну безбедност, безбедносне структуре, војска и полиција заслужују свеобухватну подршку свих правдољубивих грађанки и грађана Србије у свим активностима које штите државне и националне интересе.

"Србија је једна једина, представља тачку окупљања и оријентир за наше будуће националне победе", поручио је Ружић у изјави.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести