Шабац: СНС и Западна Србија се договорили о програмским циљевима

ШАБАЦ: Шабачки одбор Српске напредне странке постигао је с представницима Западне Србије договор о програмским циљевима у будућој власти, саопштио је СНС.
s
Фото: Tanjug

Како се наводи, на данашњем састанку разговарало се о могућој коалицији у Шапцу и усклађивању изборних програма у интересу грађана.

Током сусрета није било речи о расподели власти нити именовањима, већ се говорило о стварању што повољнијих услова за економски развој града, процени потенцијала за улагања, привлачењу домаћих и страних инвеститора, развоју приградских и сеоских подручја, као и предлозима за спровођење социјалне и здравствене политике, саопштио је СНС.

Како наводе, један од главних приоритета нове власти биће стварање услова и мотивисање младих да остану у Шапцу и ту граде своју будућност.

СНС наводи да је потенцијал за разговоре са представницима Западне Србије препознат у чињеници да је Западна Србија признала резултате поновљених избора у Шапцу, што је оцењено као политички коректно.

Иако је договором Српске напредне странке и Западне Србије о програмским циљевима промовисана нова скупштинска већина, отворено позивамо и све остале изабране представнике грађана, пре свега представнике мањина, који чине део новог скупштинског сазива, да нам се придруже, наводи СНС.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести