Шабац: СНС забринут јер ГИК не заказује седницу

ШАБАЦ: Градски одбор Српске напредне странке (СНС) у Шапцу изразио је данас забринутост чињеницом да Градска изборна комисија још није заказала седницу на којој би требало да прогласи резултате локалних избора, после понављања на 27 бирачких места.
sns logo, SNS
Фото: СНС
Та странка подсећа да би резултати по закону морали да буду саопштени у року од 24 сата од затварању бирачких места.
 
"Имајући у виду на које све начине се власт у техничком мандату довијала да спречи очигледни изборни дебакл досадашње владајуће коалиције, изражавамо бојазан да су и у овом случају спремни на кршење закона зарад личних и страначких интереса", наводе шабачки напредњаци.
 
Они су такође свим грађанима који су им у огромном броју указали поверење и својим гласовима потврдили њихову убедљиву победу.
 
"Победа српских напредњака још је већа имајући у виду катастрофалне изборне услове у којима су Душан Петровић и (одлазећи градоначелник) Небојша Зеленовић организовали ове изборе и све опструкције које су спровели", каже се у саопштењу.
 
Још само Зеленовић и Петровић да чују за резултате избора, па да закажу седницу Градске изборне комисије. Чим се опораве од шока изазваног чињеницом да су изгубили упркос свим лажима, крађи, куповини гласова, уценама бирача, претњама и кршењу устава и закона Србије, истиче Градски одбора СНС Шабац.
EUR/RSD 117.1474
Најновије вести