СНС: Из СЗС напали наше омладинце, Двери: Нападнут наш

МАЈДАНПЕК: Општински одбор СНС Мајданпек саопштио је да су “батинаши из Савеза за Србију напали два њихова омладинца, отели им изборни материјал” и вређали их. 
sns
Фото: Tanjug

Батинаши из Савеза за Србију јутрос су напали двоје омладинаца из наше странке, отели и поцепали им изборни материјал који су делили грађанима, и урлали на њих и присутне грађане, речено је у саопштењу. 

Нападачи су, како се наводи, викали: “Нећете нам ви забранити да узимамо паре из катарских амбасада и од Великог брата... Ко сте ви да говорите да не смемо да тучемо жене и да лопови не смеју никада више да пљачкају народ и државу... Још једном помените да је Бошко ллотићевац и фашиста, Ђиласове милионе, Јеремићеве везе с Муслиманском браћом, и завршићете у каналу”. 

Напредњаци Мајданпека поручили су “и Обрадовићу и Јеремићу и Ђиласу и свим преварантима и силеџијама из њиховог Савеза за пљачку да никада више пристојни и вредни људи, који живе и хране своје породице од поштеног рада, неће погињати главу пред тајкунима и криминалцима и да народ никада више неће дозволити пљачку и уништавање Србије”. 

Двери су раније данас саопштиле да је нападнут један њихов активиста и за то су оптужили активисте из СНС.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести