СНС: Коалиција око Ђиласа се окупила због пљачкања грађана

БЕОГРАД: Београдски одбор СНС оценио је данас да се коалиција која подржава Драгана Ђиласа окупила због "испумпавања новца из градских предузећа, отпуштања и пљачкања грађана".
SNS
Фото: Dnevnik.rs

Сличан се сличном радује, коментаришу у СНС састанак Драгана Ђиласа, Саше Јанковића, Вука Јеремића и Борка Стефановића са градоначелником Шапца Небојшом Зеленовићем, одржан данас у Шапцу, на којем је странка "Заједно за Србију" пружила подршку Ђиласу.

"Зато је Ђилас, са својим лоповско-тајкунским савезницима, отишао по подршку у Шабац код Зеленовића, који тамо пљачка грађане", наводе београдски напредњаци.

"Ђилас, Шапић, Јанковић, Јеремић, Борко Прада, са Зеленовићем, а по диктату Мишковића, добитна је комбинација за дефицит од 20 одсто, дуг од 1,2 милијарде евра, преплаћене подземне контејнере од шест милиона евра, непостојеће реплике Теразија и Пазл градови и друге Велике братове, који су уместо да служе деци служили за вишеструко увећавање њихових банковних рачуна и сиромашење грађана", наводи се у саопштењу.

У СНС-у оцењују да је једина слобода и вера око које се окупила ова "тајкунса коалиција испумпавање новца из градских предузећа, отпуштање и пљачкање грађана како би Ђилас и Шапић поново харали Београдом, Јеремић трошио милионе евра на приватне летове и узео још које милионче за дневнице, а Јанковић за још које грчење у неком луксузном хотелу". 

СНС, истичу, свакодневно показује шта је одговорна власт.

"У прилог томе томе говоре Ђиласови дугови које смо вратили, али и уштеда од 14 милијарди динара које кроз инфраструктурне радове и уређење града враћамо Београђанима и Београду који волимо", закључује се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести