СНС: Новаковић напао функционера СНС у Новом Саду 

НОВИ САД: „Повереник Народне странке за Војводину Борислав Новаковић са четворицом пајташа око поноћи су у Темеринској улици у Новом Саду физички напали члана Извршног одбора Српске напредне странке и директора ЈКП „Градско зеленило“ Милоша Егића“, саопштио је ГО СНС Нови Сад.
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

"Ово је други физички обрачун Борислава Новаковића у року од пет дана, што доказује да су коалицији око Јеремића и Ђиласа брутални напади и позиви на крвопролиће постали начин деловања", наводи се у саопстењу новосадских напредњака.

Указује се да таквим понашањем само потврђују на шта су све спремни како би се докопали фотеља, и шта све грађани могу да очекују од њих. 

"А грађани све то виде и нису заборавили, нити ће заборавити ни њихово учешће у многобројним криминалним аферама", указују из ГО СНС Новог Сада.

Напеђаци су поручили Новаковићу, Јеремићу, Ђиласу и сличнима да држава Србија више није земља безакоња као што је то био случај у време њихове владавине. Истовремено, позвали су надлежне органе да реагују и поводом синоћњег напада на функционера те странке Милоша Егића, као што је то био случај пре пет дана у Врбасу, када је Новаковић брутално напао припаднике полиције. 

"Од 2012. у Србији је враћено поштовање закона, изнад којег не може да се издигне нико, па ни функционер било које политичке партије", наводе у саопштењу.`

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести