СНС Нови Сад: Боли их што не могу да исисавају новац грађана

НОВИ САД:  Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштио је данас да локални одбор Народне странке тражи оставку градоначелника Милоша Вучевића због чињенице да тај део опозиције више не може да "исисава" новац грађана из банака, јавних предузећа и институција.
SNS
Фото: Dnevnik.rs

"Иницијатива ГО Народне странке којом се тражи оставка градоначелника због ситуације у ЈКП ''Стан'' њихово је легитимно право. Међутим, тешко да ће у 21. веку путем саопштења кроз које провејава дух пропале марксистичке филозофије неуспелог професора марксизма, а сада потпредседника ове странке Борислава Новаковића, наићи на већу подршку грађана", наводи се у саопштењу.

Како се додаје, Новосађани добро знају да је до стања у којем се нашло ово јавно комунално предузеће управо довела политика Демократске странке и њеног некадашњег функционера Новаковића.

"СНС подсећа грађане да је Унапред припремљен план реорганизације овог предузећа у потпуности сачињен у складу са одредбама Закона о стечају. Последњих годину дана ЈКП ''Стан'' најуредније измирује све обавезе према запосленима и држави, што доказује да је приступ решавању овог огромног проблема добар", прецизира се у саопштењу и додаје:

"Наше је мишљење да Новаковића, Јеремића,Ђиласа и сличне највише боли чињеница да више нису у прилици да исисавају новац грађана Србије из банака, јавних предузећа и институција, а томе је управо СНС стала на пут. Чежња за бившим временима резултира саопштењима препуним лажи и обмана јавности."

Градски одбор СНС истиче да је уверен да земља са традицијом и историјом какву Србија има, не заслужује да је воде они који позивају на линч, прете клањем и силовањем, а жене називају погрдним именима. 

"Народ није заборавио ни оне који су пре двадесетак година режирали скандалозну представу ''Свети Сава'', у којој су на највулгарнији начин извређали чланове једне од најцењенијих српских династија - Немањић. Ти пропали редитељи уз неколико глумаца зрелих за лечење од болести зависности, сада би да режирају будућност Србије. То им нећемо дозволити. Уверени смо да ће народ Србије на изборима поново показати коју политику подржава и какву државу жели, а да ће Јеремић, Новаковић, Ђилас, Синиша Ковачевић, Обрадовић и браћа Трифуновић добити место које заслужују - на политичком сметлишту", пише у саопштењу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести