СНС: Новосађани су за време владавине ДС били грађани другог реда

НОВИ САД: Из данашњег саопштења Градског одбора Странке слободе и правде у Новом Саду можемо да закључимо да аутор поменутог небулозног текста покушава да понизи Новосађане, мислећи да имају кратко памћење, наводи се у саопштењу Грарског одбора СНС у Новом Саду.  
sns logo, SNS
Фото: СНС

„Централно грејање у нашем граду одавно се плаћа током целе године, изузев у зградама које имају уграђене калориметре или грејање на гас,  па ту услугу плаћају по утрошку. Када би се централно грејање плаћало само током грејне сезоне, тај трошак не би могао да поднесе један број суграђана. То је разлог што се грејање плаћа током целе године, како за време бивше, тако и за време садашње власти. Странка слободе и правде, чије чланство потиче из распале Демократске странке, очигледно је превидело чињеницу да је таква пракса била и током владавине политичке странке којој су припадали, па све желе да свале на Српску напредну странку. Ипак, Новосађане је немогуће преварити, што је доказано на свим локалним изборима у граду у последњих девет година“, наводи се у сопштењу СНС у Новом Саду.

        „У Новом Саду је у току израда Програма енергетске ефикасности за период 2022.-2024.г. и Плана енергетске ефикасности за 2022.г. После израде поменутих докумената наравно да ће Нови Сад конкурисати за средства Министарства рударства и енергетике, за које ће моћи континуирано да се аплицира наредних година. Дакле, решавање проблема замене дотрајале столарије и горионика, који тишти десетине хиљада Новосађана биће решен, што ви током три мандата Демократске странке нисте споменули, а камоли покушали да спроведете“, каже се између осталог у саопштењу.

        „Што се тиче станова градоначелника Милоша Вучевића које спомињете, он је своју комплетну имовину законски пријавио, за разлику од вашег председника Драгана Ђиласа и може да докаже порекло сваког динара или некретнине коју поседује. Волели бисмо да саопштите о каквим се то становима ради, уколико поседујете податке, а не да лажима обмањујете грађане и доводите градоначелника Новог Сада у исту раван са Драганом Ђиласом, доказаним криминалцем и преварантом, који је на волшебан начин, за само неколико година стекао богатство од преко 500 милиона евра“наводи се у саопштењу.

        „Срећа што ви већ девет година не владате Нови Садом, па Новосађани више нису грађани другог реда. Они су то дуго били, а сада, коначно имају и где да се запосле, да се лече и где да прошетају, многи су добили основне услове за живот. Нови Сад је постао Европска престоница омладине и културе.  Док је Српске напредне странке, Новосађани, али и сви грађани Србије,  неће бити грађани другог реда“, каже се у саопштењу Градског одбора СНС у Новом Саду.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести