СНС НС: Боро, обиђи Нови Сад да би га више волео

Градски одбор СНС у Новом Саду је саопштио да је председник Градског одбора и потпредседник Народне странке Борислав Новаковић са представницима неколико минорних политичких организација, одржао је данас још једну неуспешну конференцију за новинаре са циљем да лажима дискредитује градску власт у Новом Саду.
sns logo, SNS
Фото: СНС

„Циркуска представа опет је одржана у радно време, када је Бора Солунац требао да се налази на радном месту у Градској управи за инвестиције и грађевинско земљиште. Очигледно, дотичном пропалом марксисти није битно то што нерадом даје лош пример младима, што је вандализмом недавно доказао и његов рођени син. Једино је позитивно то што нема велики утицај на њих, као ни на велику већину грађана, јер не добације ни близу цензуса. Због тога и не жели да изађе на изборе“, кажу напредњаци.

Када је у питању реконструкција базена на Спенсу и захтев неколико опозиционих странака за обиласком радова, Српска напредна странка им поручује да ће до 15.децембра моћи да се увере у квалитет изведеног пројекта.

„Зашто би мала група грађана на челу са теоретичарем марксизма и криминалцем, имала предност у односу на остале Новосађане? За информацију Бори и веселој дружини, данас је у току лепљење плочица. Замењена је комплетна расвета, урађена хидроизолација и реконструисан систем топлификације. Због специфичности базена, поново је рађен статички прорачун и ојачана је плоча базена карбонским тракама у дужини од 1200 метара“, наводи се у саопштењу.

Српска напредна странка спремна је да Бори Новаковићу и његовим тренутним саборцима потеклим из Демократске странке обезбеди обилазак Новог Сада комбијем са посебним нагласком на упознавању са свим пројектима реализованим од 2012. године до данас.

„То би био најбољи начин да се увере како се води град са безмало пола милиона становника. Можда би коначно успели да заволе град у којем живе и његове грађане.  Имали би прилику да се увере у то да Српска Атина има нову болницу, амбуланте, вртиће, обновљене школе, парк на Новом насељу, тржне центре,  фабрике,  подграђе у Петроварадину, сређену Кинеску четврт и још много тога.  Новосађани добро знају ко је реализовао све набројано, а ко није способан ни да окречи све оно што смо изградили у последњих девет година. Народ још нико није успео да превари, што ће показати и резултати избора који су пред нама“, кажу.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести