СНС НС:СзС против сваког пројекта за бољитак грађана 

НОВИ САД: У циљу повратка на власт, а пре свега привилегија које су годинама бескрупулозно користили, Савез за Србију генерално је против сваког пројекта који доприноси бољитку живота грађана, саопштио је данас Градски одбор СНС Новог Сада. 
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

"Пројекти које предлажу еминентни стручњаци из разних области унапред бивају одбачени и блаћени од те групице пропалих политичара и њихових малобројних истомишљеника. Због тога Савез за Србију за Српску напредну странку представља савез против развоја Србије", истиче се у саопштењу.

ГО СНС оцењује да је СзС и данашњим саопштењем "танким" аргументима, критиковао урбанистички план којим је предвиђена градња гаража на Лиманима, као и угоститељски објекти у Лиманском парку. 

ГО СНС подсећа грађане да је Демократска странка са својим коалиционим партнерима у три мандата је од 1996. године до данас имала прилику да реши проблем паркирања у Новом Саду и то, не само да није решила, већ је непланском градњом уништила поједине делове града. 

"Ту, пре свега, мислимо на Грбавицу и Нову Детелинару. На Лиманима, који су такође густо насељени, овај проблем је остао у наслеђе садашњој градској власти. Управо предлогом новог урбанистичког плана овај проблем ће бити решен, уз минимално заузеће зелених површина. Истовремено, кроз пројекте које финансира Градска управа за заштиту животне средине, проценат зеленила на Лиманима и у осталим деловима града из године у годину се значајно повећава", истиче се у саопштењу. 

Новосадски напредњаци подсећају и да уместо да саграде вишеспратни паркинг у ширем центру града, демократе су својевремено подигле зграду Развојне банке Војводине на углу улица Војвођанских бригада и Стражиловске.

" И не само што су упропастили прилику да Нови Сад реши питање паркирања у центру града, већ су ту банку и опљачкали", указују напредњаци из Новог Сада.

„Савез за Србију“ у данас издатом саопштењу најављује да ће после наредних локалних избора и њихове победе, све одлуке садашње скупштинске већине бити стављене ван снаге. "Заборављају само на то да су их Новосађани одавно прочитали, као и да већ шест година нису победили ни на једним изборима, чак ни за савете месних заједница. Како ствари стоје, тако ће бити и убудуће, с тим што у овом тренутку не би имали довољан број гласова ни за прелазак цензуса", оцењује се у саопштењу ГО СНС Новог Сада.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести