СНС објавио победу у Шапцу

ШАБАЦ: Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу објавио је јутрос на свом званичном Твитер налогу фотографију кандидата Српске напредне странке на локалним изборима Александра Пајића, уз поруку "Апсолутна победа Српске напредне странке у Шапцу".
sns logo, SNS
Фото: СНС

У Шапцу синоћ нису саопштени ни прелиминарни резултати, али се процењивало да су три највеће листе прешле цензус и да улазе у градску скупштину.

То су листе: "Александар Вучић-За нашу децу", "Шабац је наш" Небојше Зеленовића и "Нови тим за Шабац"-Јелена Милошевић.

Један од кандидата са листе "Александар Вучић за нашу децу" доктор Бранко Вујковић објавио на Фејсбуку "Добили смо и Церску битку и Бој на Мишару! Ослобађамо Шабац".

У већини сеоских месних заједница СНС је однела победу.

СНС освојио и Параћин са 45,05 одсто гласова

ПАРАЋИН: Према првим подацима Општинске изборне комисије, највише гласова на локалним изборима у Параћину освојила је листа "Александар Вучић - За нашу децу" - 45,05 одсто, односно 28 мандата у локалном парламенту који има 55 места.

Следи је листа коју представља актуелни градоначелник Параћина "Саша Пауновић - Сигурно напред" са 24,2 одсто гласова, односно 15 мандата.

У локалну скупштину, према подацима Општинске изборне комисије, улази и СПС са три мандата или 5,06 одсто освојених гласова, као и листе "Здрава прича" са четири мандата или 6,93 одсто гласова, и "Сви за Параћин" са пет мандата или 8,96 одсто гласова, преноси Н1.

Остале листе нису прешле цензус.

Излазност у Параћину је, према подацима Општинске изборне комисије, била 61,56 одсто уписаних, то јест 29.523 бирача.

Локални парламент има 55 места.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести