СНС протестује због наставка прљаве кампање дела српске опозиције

Српска напредна странка Војводине и СНС Мачванског и Колубарског округа најоштрије протестују због наставка прљаве кампање, коју део српске опозиције води против председника Србије Александра Вучића, саопштио је Медија центар за Војводину СНС.
SNS
Фото: Dnevnik.rs

 Из дана у дан,  својим  лажима, у интересу тајкуна,  лопова и пљачкаша Србије, бесомучно нападају  Вучића лично, али и његову породицу, не штедећи  у својој прљавој борби ни најневиније - његову децу. Најновији напад, у режији тајкуна  Драгана Ђиласа, Драгана Шолака и Мирослава Мишковића изведен је преко њиховог медија, кроз пропагандну емисију у којој је председник Вучић изложен бруталним увредама, крајње субјективним оценама, из којих јасно извире чиста, непатворена мржња, али и политички став Вучићевих неистомишљеника. 

Александар Вучић већ  је  одавно  предмет њихове мржње, пре свега, због чињенице да је Србију извукао из провалије банкрота у коју су је они гурнули и довео је до позиције лидера у Европи по стопи раста. То не могу да му опросте. Као што му неће опростити оно што немају и о чему само могу да сањају- знање, образовање, посвећеност и енергију, коју улаже у добробит свих грађана.

Они, који кад су били на власти, прстом нису мрднули кад је државну заједницу напустила Црна Гора, кад је дошло до проглашења независности тзв. државе Косово и Метохија, они који су увели границе на Јарињу и Брњаку и они којима је Хашим Тачи захвалан за све што су учинили, данас мрзе Вучића, јер за разлику од њих, води  патриотску политику српске независности, суверености и самосталног доношења одлука.  Мрзе га и због десетина фабрика, које је отворио и свих километара ауто-путева које је изградио.

И док Вучић у Минхену и Бриселу брани Србију и народ, они снимају филмове, верујући да је, као што рече један од учесника поменуте пропагандне емисије, у политици све маркетинг, а мали део резултат уверења. И управо у томе је кључна разлика између њихове и политике Александра Вучића. У његовој политици нема маркетинга, јефтиних калкулација и мржње политичких неистомишљеника. Али има много уверења, идеала и љубави. За Србију и српски народ. То му тек неће опростити, саопштио је Медија центар за Војводину СНС.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести