СНС: Прво су разарали Спенс, а сада га тобоже бране

НОВИ САД: Градски одбор СНС у Новом Саду саопштио је данас да су активисти Народне странке Вука Јеремића поново покушали да узнемиравају и обмањују Новосађане прикупљањем потписа против рушења Спенса, за које не постоји иницијатива било које одборничке групе, а још мање одлука Скупштине града као оснивача. 
sns, tanjug video
Фото: Танјуг (Видео)

"У својој бахатости чланови Народне странке одбили су чак да плате таксу за заузеће јавне површине која је симболична, због чега је интервенисала Комунална полиција. Новац од таксе намењен је буџету Града, из којег се финансира његово функционисање", наводи се у саопштењу.

Чињеница да ни обичну таксу не желе да плате, довољно говори о искрености њихових намера за боље сутра нашег града и његових становника. 

"Градски одбор СНС позива следбенике Вука Јеремића, да подсете свог председника на новац добијен од амбасаде Катара у Немачкој, ако га до сада није потрошио или поделио са својим коалиционим партнерима Ðиласом, Обрадовићем и сличнима. Уколико је Јеремићу и народњацима толико стало до Новог Сада, део новца ће сигурно искористити за финансирање неког пројекта који ће допринети бољитку града, а одборници СНС такав потез ће подржати у Градском парламенту", истиче се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести