СНС Шабац: Зеленовић чини све за фотељу

Градски одбор Српске напредне странке Шабац оцењује да бивши градоначелник Небојша Зеленовић чини све и прибегава најбруталнијим лажима, само да би, упркос  јасно исказаној изборној вољи народа, још који дан седео у фотељи првог човека града.
sns logo, SNS
Фото: СНС

„Без трунке срамоте и одговорности за хаос који је направио у Шапцу, Зеленовић и њему блиски медији, покушава да свали кривицу на своје политичке неистомишљенике и одбрани своју криминалну власт, како би добио још мало времена за уништавање документације и брисање трагова о својим лоповлуцима почињеним током протеклих година његове власти“, каже се у саопштењу ГО СНС Шабац.

Подсећају дасе Небојша Зеленовић  три пута оглушио о директно упозорење Градског завода за јавно здравље да пооштри мере у граду због опасности од ширења инфекције. Јасно је да после ових упозорења није смео да организује јавне догађаје, али уместо да их откаже, Зеленовић допушта да се зараза шири, а цинично у интервјуу њему блиском таблоиду, упозорења завода назива  „непримереним“.

„Да ли је за Зеленовића примерено то што је од Шапца направио жариште вируса Covid 19 и шта о његовом раду говори чињеница да је док су се стриктно поштовале мере републичког Кризног штаба, епидемија у Шапцу била под контролом? Колико му је стало до грађана Шапца говори и чињеница да је као саветника ангажовао  доктора Зорана Радовановића, који још није доказао да има лиценцу за обављање позива, а који се у борби против вируса истиче пре свега борбом против републичког Кризног штаба и  служењем ниским политичким интересима Драгана Ђиласа“, наводи се.

Бесмисленим оптужбама о наводној куповини гласова од стране Српске напредне странке, Небојша Зеленовић покушава да минимализује свој изборни дебакл и чињеницу да су га српски напредњаци поразили са чак 12 хиљада гласова разлике. Куповине гласова се сетио, јер је управо то оно чему он прибегава заједно са својим ментором Душаном Петровићем, наводе напредњаци. 

„Чињеница да је начелник Градске управе Милан Васић својим другарима без конкурса, јавног позива или било које законом предвиђене процедуре, а за наводно посматрање избора, поделио чак 4 милиона и 200 хиљада динара буди основану сумњу да је извршена пљачка, криминал и куповина гласова, јер Зеленовић без криминала не може да скупи ни део гласова које је добила Српска напредна странка.

За њега је више од 30 хиљада гласова мисаона именица, за Српску напредну странку то је реалност, одговорност и обавеза да преузме власт по вољи народа и ослободи Шабац од лажова и криминалаца који купују гласове, мислећи да је све на продају, па и народ“, додаје се у саопштењу.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести