СНС Шапца: Девет питања за Зеленовића

Градски одбор СНС у Шапцу саопштио је да „бивши градоначелник Шапца Небојша Зеленовић наставља своју кампању лажи, којом покушава да обмане народ  да је још увек градоначелник“.
sns logo, SNS
Фото: СНС

„Каже Зеленовић да се у Шапцу још бори за власт и то је једино што није слагао. Бори се за власт по сваку цену и упркос свему. Чак и упркос изборној вољи народа. Свашта се могло вечерас чути од њега, углавном исте лажи, неосноване тврдње и клевете изречене већ више пута по добро утврђеној матрици“, наводе напредњаци.

Додају да више пажње, међутим, побуђују теме о којима Зеленовић традиционално не говори. Међу питањима на које никада народ није добио одговор су:

1.            Да ли и даље мисли да је народ стока, као што је рекао само неколико дана уочи избора?

2.            Зашто је својим активистима наредио куповину гласова и како је проценио цену гласа на 3 хиљаде динара?

3.            Да ли се у међувремену информисао о контраиндикацијама лека Лексилијум, ако га узме неко коме није преписан од стране лекара, а које су његови људи хтели да стављају у кафу члановима бирачких одбора из Српске напредне странке?

4.            Како објашњава изборне услове у Шапцу које је сам прописао, а по којима његови чланови бирачких одбора имају сва права, а чланови одбора из Српске напредне странке не смеју ни да броје листиће?

5.            На кога тачно мисли кад каже пријатељи из Демократске странке, пошто је бескрупулозно пљувао и Ђиласа и Лутовца и Лечића?

6.            Како то он, како је рекао, највише сарађује са пријатељима из западног света и да ли међу тим пријатељима има још неког осим Тање Фајон, као и зашто мисли да он са њом сарађује боље него рецимо Ђилас?

7.            Да ли када каже да жели да припада западном свету мисли да не треба да припада свету у коме постоје Русија и Кина?

8.            Да ли га је срамота?

9.            Зашто већ трећи пут инсистира на понављању избора које је сам организовао и на крају да ли он заиста мисли да су грађани луди и да не виде све манипулације и сплетке којима прибегава само да би седео у фотељи градоначелника и избегао суочавање са изборним дебаклом? 

„До које мере Зеленовић више нема увид у реалну ситуацију, говори и податак да његови су чланови изборне комисије, који су поднели оставке, данас на конференцији за новинаре отворено признали да резултат избора у Шапцу није споран, као ни победа листе „Александар Вучић - За нашу децу“ и да су њихове примедбе процедуралне природе. Да подсетимо и да су Зеленовића напустили сви коалициони партнери и да је јасно да је у својим лажима и илузијама остао сам. Истина је гласнија од сваке Зеленовићеве лажи, а 12 хиљада гласова више у корист Српске напредне странке део је те истине, ма колико бивши градоначелник то покушавао да порекн" , закључује се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести