СНС Шапца осуђује претње поверенику СНС и градоначелнику

ШАБАЦ: Градски одбор Српске напредне странке (СНС) у Шапцу најоштрије је данас осудио, како је саопштио, позиве на убиство градоначелника и повереника странке у том граду Александра Пајића.
pajic
Фото: SNS Šabac

"Скандалозно је да неистомишљеници и мрзитељи Српске напредне странке са несмањеним жаром настављају да позивају на физичку ликвидацију наших функционера. Застрашујуће је да се у нашем друштву појавила група грађана која сматра да је позивати на убиство, линч, силовање и вешање оних са којима се не слажу легитимно, чак и пожељно", истиче се у саопштењуу ГО СНС Шапца.

Шабачки напредњаци наводе да "у данашњој Србији, свако има право на своје политичко мишљење, да критикује потезе власти, да гласа за кога жели, али нико нема право да позива на убиство".

"Подсећамо да слобода говора има своје границе и да се та слобода не односи на говор мржње. Позивима на убиство повереника Градског одбора Српске напредне странке др Александра Пајића, та граница је прекорачена", каже се у саопштењу.

ГО СНС у Шапцу зато захтева од надлежних да под хитно процесуирају лице које стоји иза овог кукавичког и веома озбиљног напада на нашег повереника и градоначелника Шапца.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести