СНС Шапца представила план развоја у наредне четири године

ШАБАЦ: Градски одбор Српске напредне странке Шабац представио је план развоја града у наредне четири године који је усмерен на домаће и стране директне инвестиције, пољопривредну производњу и село, изградњу инфраструктуре и јачање градске управе.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Повереник СНС за Шабац Александар Пајић је на конференцији за новинаре рекао да Шабац заслужује много више од онога што је имао претходних година под влашћу Душана Петровића и Небојше Зеленовића.

Како је саопштено, Пајић је рекао да план развоја града подразумева и поједностављену процедуру издавања грађевинских дозвола, као и отварање посебне канцеларије за сарадњу са инвеститорима.

У области инфраструктуре, каже Пајић, најважнија активност биће хитна припрема пројектне документације за изградњу водоводне и канализационе инфраструктуре, а један од приоритета биће изградња спортске хале, реновирање градског стадиона, као и изградња отвореног олимпијског базена.

„Никада више грађани неће бити у ситуацији да им градоначелник ненаменски потроши, ''украде'' пет милиона евра из буџета за само једну годину и да и поред тога не буде ухапшен. Јасно ће се знати како троши буџет, транспарентно, јавно и у сваком тренутку подложно контроли“, наводи Пајић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести