СНС: Зеленовићу, Шабац је гласао и показао ти пут у историју

ШАБАЦ: Градски одбор Српске напредне странке Шабац поручио је одлазећем градоначелнику Небојши Зеленовић да је Шабац гласао јасно да јасније не може и показао му пут у политичку историју, без обзира на његову до сада најперфиднију тврдњу да мафија стоји иза напредњака.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Локални СНС је осудио тврдње Зеленовића да "мафија стоји иза СНС" и да се "бавила изборима у Шапцу", уз оцену да је у оштрој конкуренцији Зеленовићевих, како кажу, лажи и измишљотина, та последња, као најгора и најперфиднија заслужула посебно место.

Додају да је Зеленовић најавио да ће се обратити свим "државним и међународним институцијама" и да ће инсистирати на још једном понављању избора.

Зеленовић тим негира основни принцип демократије - право грађана да бирају ко ће их представљати и управљати заједницом, наводи СНС Шапца и додаје да је за Зеленовића и Петровића очигледно да су једини поштени избори они на којима они нису изгубили.

Локални СНС сматра да, када се узме у обзир све па и његов ментор Душан Петровић, са којим,"гаји везе са криминалом" реч је о "класичном механизму пројекције - тежњи Зеленовића да садржаје подсвести који нису прихватљиви пребаци на друге особе, приписујући им сличне особине".

Зеленовић их, како додају, оптужује и помиње мафију која је, наводно, кристарила аутомобилима и приморавала људе да гласају за СНС, иако је, како кажу, цела Србија могла да види да су баш Зеленовићеви активисти крстарили градом и пребацивали џакове са гласовима из једног у други аутомобил.

Суочен са скорим и коначним силаском са власти, Зеленовић сматра, како оцењује локални СНС, да ће му и грађани поверавати ако је убедио себе да су за његов нерад и неуспех криви "мафија и зли напредњаци".

Зеленовић би, како каже, у објашњавању криминала који влада у Шапцу и користи се у изборне сврхе могао да помене и Зорана Ненадовића Кину који, како наводе, организује и координира "рад на терену" - куповину гласова, по чему су Зеленовић и Петровић познати..

Зеленовићу, буди барем једном поштен, буди човек. Шабац те не жели, наводи локални одбор СНС и пита шта ти је још потребно?

СНС Шапца је поручио Зеленовићу да не брине за град који је одабрао развој, инвестиције и будућност гласајући за СНС.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести