Србија данас: На делу нова превара за грађане Шапца!

Бивши градоначелник Шапца, коме су грађани на изборима јасно поручили да га више не желе на челу града, никако да схвати да је бивши.
nebojsa zelenovic MC
Фото: mc.rs

После неуспелог покушаја да поништи изборе у Шапцу преко своје Градске изборне комисије, а престрављен пред новим поразом који га чека на 27 бирачких места на којима ће избори бити поновљени, Зеленовић је смислио још два суманута плана. 

Први је да преко свог човека, име познато редакцији, буквално купи гласове Шапчана, а други да уведе ванредну ситуацију у Шапцу. Међутим, видевши разлику од 12 хиљада гласова у корист српских напредњака и схвативши да Шапчани нису на продају, Зеленовић је по налогу Душана Петровића прибегао плану број два. 

Преко медија које финансира из градског буџета грађанима пласира лаж како је увођење ванредне ситуације неопходно због раста броја заражених вирусом Цовид-19. Нема везе што Шабац, на сву срећу, од почетка епидемије, па ни сада ни једног тренутка није био жариште инфекције.

Опет би Зеленовић да буде шеф Кризног штаба, као кад је самоиницијативно, као да је највећи стручњак за корона вирус, без консултација са надлежнима, правио лажну болницу у Економској школи у Шапцу. 

Јасно је још тада било да Зеленовић, док је вирус целој земљи  невидљиви непријатељ, покушава да га искористи као савезника у борби против Српске напредне странке. То му, наравно није прошло. Тим пре је видљивији његов степен очаја, сада, када поново покушава да помоћу већ пропалог сценарија, избегне верификацију изборног дебакла. 

Идеја да у Шапцу, наводно, због ширења вируса уведе ванредну ситуацију, је само још један јефтин и јадан покушај да задржи фотељу градоначелника, док очајнички, по сваку цену, упркос вољи народа, покушава да одложи изборе и своју коначну пропаст. 

(Србија данас)

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести