СРС позива на дијалог власти и опозицију без посредовања ЕУ

Српска радикална странка сматра да је Србији неопходан дијалог између политичких странака о будућим изборима и изборним условима који се очекују следеће године, али да је неприхватљиво да то буде уз посредовање ЕУ
SRS
Фото: SRS

БЕОГРАД: Српска радикална странка сматра да је Србији неопходан дијалог између политичких странака о будућим изборима и изборним условима који се очекују следеће године - председничким, парламентарним и београдским, али да је неприхватљиво да то буде уз посредовање ЕУ, изјавио је данас заменик председника СРС Александар Шешељ.

Радикали позивају власт у Србији и све политичке странке да не пристану на то да се организује дијалог у Народној скупштини у којем ће главну реч имати неки људи из иностранства.

Шешељ је на конференцији за новинаре рекао да изборни процес у Србији има много проблема које треба решити што пре, али да сматра да је посредовање ЕУ понижавајуће, саопштила је СРС.

Како каже, на тај начин ми признајемо да немамо демократске институције у Србији и да нисмо способни после 30 година вишестраначја да сами доносимо одлуке у сопственом интересу.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести