Стефановић: Ђилас и Обрадовић Србију гледају очима "гладним плена"

БЕОГРАД: Члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је данас поподне да Бошко Обрадовић и припадници бившег режима Драган Ђилас, Вук Јеремић и други Србију гледају искључливо очима "гладним плена".
Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova Foto: Tanjug/video
Фото: Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова Фото: Танјуг/видео

"Осим што је патолошки лажов, којем можете да видите да лаже чим отвори уста, Бошко Обрадовић је и део криминалне организације Драгана Ђиласа која је одговорна за вишемилионске пљачке РТС-а, „Телекома Србије“ и многих других предузећа у периоду од 2004. до 2012. године", навео је Стефановић у саопштењу.

Да ли ће тужиоци и судије у истрагама успети да дођу до кључних носилаца корупције из тог времена или ће одговарати само њихови директори и извођачи нечасних радова попут Ђиласовог кума Александра Стаменковића, бившег директора „Градске чистоће“, који је кроз намештене тендере за подземне контејнере опљачкао Београђане, заиста не знам, каже Небојша Стефановић, али, додаје, грађани Србије знају ко је тада био на челу земље и ко је предводио пљачку.

"Посебан нонсенс представља чињеница да у мору лажи Бошко Обрадовић и његов ментор Драган Ђилас више нису у стању ни да се определе да ли сам најближи сарадник Александра Вучића или водим рат против њега", наводи Стефановић и подсећа да је више пута рекао да је Вучићу потребно само да затражи његову оставку и да би је имао у најкраћем року, баш као што може и да га смени.

Подсећа и да је много пута поновио и да је поносан што је део тима који је умногоме поправио катастрофално стање које су грађанима оставили Ђилас, Јеремић, Обрадовић и њима слични.

"Сада ми је и потпуно јасно да они Србију виде само очима које су гладне плена, сукоба око фотеља, жељне кланова, јер то је једини начин на који они доживљавају бављење политиком и једина будућност какву би наменили Србији", закључио је Стефановић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести