Стефановић: Одлука о изборима у најбољем интересу земље

БЕОГРАД: Они који су највише радили на томе да Београд данас буде боље место за живот, треба да се нађу на изборној листи и представљају тим СНС за предстојеће изборе за скупштину Града, изјавио је потпредседник СНС Небојша Стефановић.
nebojsa stefanovic tanjug
Фото: Tanjug

"Претпостављам да ћемо имати прилику да почетком године представимо цео тај тим. Ми и даље имамо пуно посла, бавимо се оним што можемо да урадимо за Београђане", рекао је Стефановић на РТС-у.

На питање хоће ли СНС и СПС имати заједнички листу, Стефановић је рекао да се разговара са коалиционим патрнерима о томе шта је најбоље за грађане Београда.

Он је истакао да ће напредњаци у наредном периоду представити шта је све урађено у Београду, наводећи да је, између осталог, смањен дуг од 1,2 милијарде евра "из времена Ђиласа, Шапића, Јанковића, Јеремића", да је изграђена инфраструктура, домови здравља, школе, болнице, смањена незапосленост...

Говорећи о одлуци да се одрже само београдски, али не и ванредни парламентарни избори, Стефановић је рекао да су чланови Главног одбора разматрали аргументе и послушали предлог председника странке Александра Вучића, који није био у најбољем интересу СНС, али јесте у најбољем интересу Србије. 

Како каже, било му је смешно да слуша аргументе представника опозиције, који су прво рекли да СНС не сме да иде само на београдске изборе, па су се онда "пројектовали" и говорили да је стигао "налог из центара моћи".

"До јуче је било кукавички да се иде заједно на београдске и парламентарне, сад је кукавичка одлука да се не иде. Ставови се мењају из дана у дан, очигледно нису баш сигурни да ће двоструко да нас победе у Београду. Мени се чини да неће, али ми смо донели одлуку у најбољем интересу земље и тако ћемо наставити да се понашамо", рекао је Стефановић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести