Стефановић уручио решења о унапређењу и захвалнице

БЕОГРАД: Уочи сутрашњег обележавања Дана Министарства унутрашњих послова, потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић, уручио је данас решења о унапређењу у чин генерала полиције и плакете у знак захвалности за допринос раду МУП-а.
1
Фото: муп србије

У чин генерала полиције унапређени су помоћник директора Слободан Малешић, начелник Управе полиције МУП-а Голуб Гачевић, начелник Управе граничне полиције Миљан Станојевић и командант Жандармерије Дејан Луковић.

Плакете због доприноса раду МУП-а добили су директорка Агенције за безбедност саобраћаја Јасмина Милошевић, помоћник градоначелника Београда Александар Марковић, директор "Југоимпорт СДПР" Југослав Петковић и директор Националне возачке академије Младен Алвировић.

"Желели смо да и на овај симболичан начин, уочи Дана МУП-а , укажемо поштовање људима који су, не само у протеклој години, већ и у претходном периоду, пуно учинили кроз сарадњу са нашим Министарством на подизању нивоа безбедности у нашој земљи. Истовремено, данас сам уручио и решења о унапређењу четворици пуковника полиције у чин генерала, који су то заслужили својим радом, залагањем и професионалношћу", рекао је министар Стефановић.

Начелник Управе полиције Голуб Гачевић захвалио се у име унапређених припадника МУП-а, истакавши да чин генерала за њега и његове колеге представља огромну част.

"Указали сте нам огромно поверење и верујемо да то поверење није само резултат нашег личног рада, већ и резултат рада наших организационих једниница за чији смо рад одговорни. Руку под руку са том чашћу и поверењем, истовремено иде и велика одговорност и зато је наша обавеза да у наредном периоду будемо још посвећенији", рекао је Гачевић, који је подсетио да је у полицији непуних 30 година. 

У име добитника плакета захвалила се директорка Агенције за безбедност саобраћаја Јасмина Милошевић, истичући да је то велико признање за институције, које награђени представљају.

"Није лако постићи добре резултате, без добре сарадње. Морате дати све од себе и радити свој посао најбоље могуће, али и имати најбољу могућу сарадњу са другима. Желим да се још једном захвалим на доброј сарадњи министру Стефановићу, директору полиције и свим припадницима Министарства унутрашњих послова. Желим и да вам честитам Дан МУП-а и да вам пожелим и још више успеха у раду", рекла је Милошевић. 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести