Удовичић у Инђији и Пазови о важности спорта и здравог живота

ИНЂИЈА: Министар за спорт и омладину Вања Удовичић данас је посетио Инђију и Стару Пазову, где је с представницима локалних самоуправа и спортистима разговарао о значају рада на афирмацији спорта и његових вредности и здравог живота међу припадницима свих генерација, те унапређењу улоге младих у друштву.
udovicic, tanjug
Фото: Vanja Udovičić, foto: Tanjug/ M. Marković, arhiva

Удовичић је посетио Женски рукометни клуб “Железничар“ у Инђији, у младе чланове Фудбалског клуба “Фрушкогорац“ у Крчедину, Фудбалски клуб “Подунавац“ из Белегиша, као и Одбојкашки клуб “Омладинац“ из Нових Бановаца. 

У разговорима ће навео да се једино заједничким снагама може одржти дуга традиција спорта у том крају, а говорио је и посвећености раду с млађим категоријама спортских организација и клубова, што би, уверен је, спорт афирмисало као најбољи начин вођења здравог живота. 

"И убудуће ћемо заједнички радити на подизању свести о значају спорта, на унапређењу услова како би спортом могли да се баве све генерације - и наставити да пружамо снажну и свеобухватну подршку свим пројектима од важности за побољшање положаја младих, отварања нове перспективе за њихов развој и укључивање у друштвене токове", поручио је министар, који је у Крчедину уручио опрему за фискултурну салу ОШ „22. Јули“, а у Новим Бановцима школи „Никола Тесла“.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести