Врх СНС о изборима, београдским, а можда и парламентарним

БЕОГРАД: У седишту Српске напредне странке (СНС) данас поподне почела је седница Председништва, чија тема су београдски избори, а чланови врха странке пред почцетак седнице оставили су могућност да се разговара и о ванредним парламентарним изборима.
Vučić dolazi na sednicu Predsedništva SNS Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

Седницом председава шеф странке, председник Србије Александар Вучић, а седница је затворена за јавност.Засад није познато да ли ће и ко саопштуити новинарима исход састанка.Чланови Председништва су у доласку у седиште странке, на Новом Београду, кратко одговарали на питања новинара шта је тема, тачније, да ли је и питање ванредних избора на агенди.

Тако је Марко  Ђурић рекао да очекује исцрпну дискусију, а на питање какав је његов став о ванредним парламентарним изборима, одговорио да ће о томе одлучивати председништво. Зорана Михајловић је навела да је већ изнела свој став о ванредним парламентарним изборима, односно да је за њихово одржавање, али је напоменула да мисли да су данас тема - београдски избори. 

Горан Кнежевић сматра да можда неће ни бити речи о ванредним парламетанрим изборма, али... 

"Видећемо", кратко је додао Кнежевић, док је Марија Обрадовић рекла да ће - ако се питање ванредних избора за Скупштину Србије покрене и ако се буде изјашњавало о томе - она гласати за њихово одржавање. 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести