Вучевић: Џаба вам све лажи, претње и клевете

НОВИ САД: Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је данас да све лажи, претње и клевете неће ослабити председника Александра Вучића.
 Potpredsednik SNS Miloš Vučević Foto: Tanjug/video
Фото: Потпредседник СНС Милош Вучевић Фото: Танјуг/видео

"Иста матрица, исти налогодавци, иста мета, и познати рукопис лопова, плаћеника и фашиста, екипе оних који новинарима прете тестерама, женама силовањем, а целој Србији поновним увлачењем у економски и друштвени муљ", саопштио је Вучевић поводом увреда на рачун Вучића и његове породице.

"Где су вам Ђиласе, Јеремићу, Обрадовићу, Стефановићу...милиони грађана на улицама? Било их је, али на митингу ''Будућност Србије''. Било их је, али да подрже председника Александра Вучића", нагласио је потпредседник СНС.

Зато, истиче, џаба вам све лажи, претње и клевете. 

"Нећете ослабити председника Александра Вучића. Он се и сада бори за интересе Србије. Али не можете ви то да разумете, јер не можете да добаците даље од личних интереса", навео је Вучевић.

СНС Н.Сад: Новинарска удружења да реагују на вређања

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду, поводом текстова који на најбруталнији начин вређају председника Србије Александра Вучића и чланове његове породице, позвао је новинарска удружења, посебно Независна друштва новинара Србије и Војводине, да реагују на овакве текстове, јер је ћутање обично знак одобравања. 

Најоштрије осуђујући злоупотребу било чије породице зарад стицања јефтиних политичких поена, у саопштењу се истиче да у политичкој борби морају да постоје границе толеранције и доброг укуса. 

"Наша странка од оснивања до данас није, нити ће користити такве видове политичке борбе, јер је породица за нас светиња. Квази новинарима које финансирају поједини тајкуни који чије су руке до лаката у криминалу очигледно да ништа није свето", казе се у саопштењу Градског одбора СНС Новог Сада 

Напредњаци из Новог Сада су истакли да пружају пуну подршку председнику Александру Вучићу у борби за јачу, бољу и богатију Србију.

СНС Бачка Паланка: Напади показатељ немоћи и очаја

 

Општински одбор Српске напредне странке Бачка Паланка најоштрије је данас осудио нападе на чланове породице председника Александра Вучића, називајући то бедним покушајем да се лажима и увредама изазове дестабилизација Србије.

"Осуђујемо срамну кампању која је покренута против најужих чланова породице председника и бедне покушаје да лажима и увредама изазову дестабилизацију Србије", саопштио је ОО СНС Бачка Паланка.

У саопштењу се истиче да је недопустиво да у тренутку када председник Александар Вучић ужива највећу подршку народа појединци мисле да оркестрираним нападима на његову породицу могу да га победе. 

"Ови напади само су још један показатељ њихове немоћи и очаја, као и чињенице да не презају ни од чега како би се поново дочепали власти", наводи ОО СНС Бачка Паланка.

Општински одбор СНС Бачка Паланка поручује да чврсто стоји уз председника Александра Вучића, политику мира и сваку његову одлуку која води напретку и бољој будућности Србије.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести