Вучевић прислушкивању Вучића: Време је да ова прича добије судски епилог

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је за Пинк изјавио да постоје докази да је део људи из МУП искористио свој положај како би пратили председника Србије Александра Вучића, а да је најважније то, што су људи коначно почели да говоре о целој афери.
milos vucevic, SNS
Фото: СНС

Како је Вучевић истакао, председник је засигурно праћен, како приватно тако и политички. Навео је такође, да су поред председника праћени и његов син Данило, али и брат Андреј.

- Клупко је кренуло да се одмотава, маске су спале. Почели су да говоре људи који су били или непосредни учесници, или очевидци, и време је да се свему овоме види судски епилог, како се све ово не би десило - истакао је Вучевић.

Како је додао, Дијана Хркаловић је довела начелника у Нови сад, са којим се и сам упознао.

- Стекао сам утисак да су они блиски сарадници, и да је то било њено кадровско решење. Са тим се сагласио и министар Стефановић, те додао, да се након упознавања са начелником видео још неколико пута, али да то није било значајно.

- Имао сам сазнања да прате и Градску кућу, али мене тада то није ибнтересовало - навео је Вучевић.

Како је додао све што се дешавало, јесте покушај да се дестабилизује Вучић, али и цела Србија.

- Желе да га представе као нервозног човека, па иду преко породице, покушавају да наместе да Србоија изгуби преговарача за КиМ и све остало што се догађа - навео је Вучевић.

- Замислите да ви дођете кући, и да вас породица пита, па докле ће да нас нападају? - рекао је Вучевић.

Говорећи о изјави Владимира Љубичића који је био сарадник Дијане Хркаловић, Вучевић истиче да о тим питањима, суд мора да да одговоре.

- Ја верујем да ћемо доћи до истине, и да ћемо на крају открити ко је припремао вид државног удара - додао је Вучевић.

Вучевић говорећи о јучерашњим еко протестима, додаје да су у питање левичарске екстремне организације.

- Екстремни левичари су доказано настројени против Србије. за њих Србија треба д аклечи и да пузи, да плаћа цену, не знам коме, и колико треба. Они су цртали свакакве симболе преко тробојки, преко мурала - објашњава Вучевић.

Како је додао, све што је јуче виђено, чиста фашизам, иако се они називају антифашистима.

- Чак ни Ђилас, Шолак и остали не учествују о томе, они очекују да левичари одреде прљав посао. замислите да ви некоме забраните да се креће? И најважније је да ниједан од тих скупова није пријављен, сви су нелегални - коментарише Вучевић.

Говорећи о скупу СНС који је јуче одржан, Вучевић истиче да је то био начин за забрануи спречавање доласка на скуп, што се на крају није ни десило, јер је држава јача.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести