Вучевић: Сарадња с НИС-ом доноси напредак у укупном животу

НОВИ САД: И ова тешка година иза нас у којој смо, нажалост бројали жртве, али и мерили фантастичне успехе наше државе, подсетила нас је шта су праве вредности, шта је племенитост, пожртвовање, емпатија, поручио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.
v
Фото: Printscreen/Instagram (milosvucevic_gradonacelnik)

Како је додао, „година у којој вирус није бирао између богатих и сиромашних, учинила је да више ценимо оно што за себе радимо, за свој народ, за свој град, за своју локалну заједницу“.

И морам да истакнем да је захваљујући НИС који годинама улаже и у пројекте развоја нашег здравственог система, он је био још снажнији и још спремнији за тешку борбу са вирусом, казао је новосадски градоначелник.

Како је додао, синергија, стратешка сарадња, како год назвали тај однос, најважније је да он доноси резултате који су често одмах видљиви, да доносе напредак у укупном животу, у области културе, спорта, науке, заштите животне средине, социјалне заштите.

Уверен сам да ће наша сарадња сваке године доносити све боље резултате, да ћемо имати све боље пројекте којима ћемо конкурисати и да ћемо заједно не само гледати у њу и чекати је, већ да ћемо заједно градити будућност!, навео је Милош Вучевић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести