Вучевић: Срам вас било Јанковићу 

БЕОГРАД: Потпредседник Главног одбора СНС Милош Вучевић реаговао је данас на изјаву лидера Покрета слободних грађана којом призива "румунски сценарио" поруком да Сашу Јанковића треба да буде срамота.
Milos Vucevic
Фото: Dnevnik.rs

У писањ изјави медијима, Вучевић је поручио и да срамота треба да буде све оне који Саши Јанковићу дају публицитет. тако што "препакују" његове поруке мржње и позиве на стрељање, које су лидеру Покрета слободних грађана, очигледно, "једини смисао живота и једино што знате".

"Срам вас било што се кукавички кријете иза насловних страна, иза разног шљама који је деценијама пљачкао и понижавао Србију, који је у вама имао заштитника, што сте само њима таквима и били све време", навео је Вучевић.

Вучевић каже да разуме да Јанковић лечи на тај начин личне фрустације и истовремено га пита:"Докле више"?

"Помозите себи и Србији, потражите стручну помоћ, бивши квазизаштитниче, вечити мрзитељу! Очигледно је да нема границе тој безумној мржњи и опседнутости према човеку чије име не желим ни да споменем у истој реченици са вашим, јер нисте тога ни достојни", навео је Вучевић.

И не треба, каже, он њега дабрани од Јанковића јер, како је навео, њега брани више од 60 одсто грађана Србије, јер њега подржавају највећи светски лидери, његову политику хвале најреспектабилније међународне институције и многи други који желе добро Србији...

"Јер је он наша брана за мржње попут ваше, за лопове попут оних ваших, за примитивце којима не одговара модерна, демократска, успешна и угледна Србија", навео је Вучевић.

Функционер СНС поручује Јанковићу и да Србије није више оно што је била док сте је "пљачкали заједно са Јеремићима, Ђиласима, Пајтићима, Живковићима, Тадићима и будзашто продавали њене ресурсе".

"Није Србија земља у којој се подржавају силеџије, они који се хвале како туку жене, попут вашег миљеника и партнера Обрадовића", навео је и истакао да је Србија земља поштених, вредних, достојанствених грађана.

Србија, истиче, презире насиље и мржњу попут ваше и ваших сарадника и савезника.

"Спасила се Србија од вас и ваших коалиционих партнера, и то је спасавање које је овај народ чекао годинама, и које му је било потребно да би наша држава постала здрава, пристојна и нормална, и таква ће остати, вољом грађана", закључио је Вучевић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести