Вучевић: Шутановац скреће пажњу са паралелних служби 

БЕОГРАД: Потпредседник Главног одбора СНС Милош Вучевић оценио је данас, реагујући на говор председника ДС Драгана Шутановца, како су га пренели поједини медији, да критикујући недвосмислене успехе спољне политике Србије, покушава да скрене пажњу јавности са узнемирујуће вести да су монтирали паралелну службу безбедности како би се обрачунавали са политичким непријатељима.
Milos Vucevic
Фото: Dnevnik.rs

"То је не само политички преседан, већ и кривично дело", поручио је Вучевић, питајући по чијем налогу су пратили и прислушкивали неистомишљенке, ко им је то дозволио, ко је све учествовао у томе, какву су то Србију покушавале да направе „демократе" и по чијем налогу, саопштила је СНС.

Он је истакао и да треба бити крајње лицемеран и мрзети сопствену земљу па рећи да спољна политика Србије није за сваку похвалу, указујући да се у време када су ДС и Шутановац водили Србију није знало ко су нам пријатељи, а ко непријатељи, коме се шта обећава, док је шеф дипломатије Вук Јеремић, уместо да се дипломатски бори за своју земљу, водио личну борбу за своје будуће функције и радио на сопственом маркетингу.

"Ако Шутановац уопште види даље од својих пашњака, онда вероватно мисли да је паметнији од бројних светских званичника, међународних институција, који за српску дипломатију и председника Вучића имају само похвале. Председник Вучић говори исто и на истоку, и на западу, и у Србији", истакао је Вучевић.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести