Вучевић: Тврдње Маринике Тепић ноторна лаж

Милош Вучевић, потпредседник Главног одбора СНС саопштио је да је „све што изговара Ђиласова твитерашица – прелетачица Мариника Тепић ноторна лаж“.
Gradonačelnik Miloš Vučević Foto: Dnevnik.rs
Фото: Градоначелник Милош Вучевић Фото: Дневник.рс

„Лагала је да у кокошињцима у Моровићу војска гаји марихуану, лагала је о извозу оружја, лагала је о непостојећим аферама .. лаже и ради против Србије за своје шиптарске спонзоре и оног српског – тајкуна Ђиласа. И у 1.000 лажи Маринике Тепић, сада имамо најновију и најсуманитију, о пребијању младића у Новом Саду. Ту је чувена прелетачица исплела читав ланац глупости, прави крими филм који постоји само у њеној глави, и само у њеном болесном имагинаријуму“, каже Вучевић.

Додаје да се ништа друго осим лажи и не може очекивати од лажне политичарке која је до сад променила седам странака.

„Да подсетим, као Мариника Тепић екс Чобану, била је перјаница ЛДП –а, ЛСВ –а, па независна посланица, перјаница ПСГ –а, странке НОВА, 1 од 5 милиона, Савеза за Србију. Годинама она тако „лети“ од Чанка до Ђиласа, и очигледно више нема појма ни ко је, ни где је, ни чија је? И то је једина истина о Мариники Тепић. И истина је да лаже и да мрзи највише председника Александра Вучића и његову породицу. Нјиме су опседнути њени налогодавци и финансијери, па она „одрађује“ њихове болесне фрустрације. Мој Вам је савет, госпођо Тепић, да престанете више са тим глупостима и узалуд трошите време јер Вам нико не верује. Или можда да пробате у том Моровићу, са екипом која Вас тамо чека. Можда Вам оне поверују“, каже Вучевић.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести