Вучић добио поклон од Депа: Почаствован сам његовим доласком

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић објавио је да је почаствован доласком у Србију холивудског глумца Џонија Депа, од којег је добио на поклон фигуру птице у оделу пирата, што је асоцијација на његову улогу Џека Спероа у филму "Пирати с Кариба".
v
Фото: Printscreen/Instagram@buducnostsrbijeav

Почаствован доласком Џонија Депа у нашу земљу, посебно сам му захвалан на дивном поклону, Силент Спарроw, који сам добио, навео је Вучић на Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав".

Председник Србије се нашалио да је његов главни утисак то што, како је навео, никада у последњих десет година није видео "такву марљивост и посвећеност свих дама" у његовом кабинету, и направио алузију да су се дотерале "као никада до сада, а ја сам сигуран да је то само због мене, а никако због Џонија Депа".

Вучић је уз то објавио и фотографију с Депом, на којој се види и поклон који му је уручен.

Одликовање за поштовање Србији

Вучић је најавио да ће на Дан државности Србије, 15. фебруара, одликовати глумца Џонија Депа у знак захвалности за поштовање које указује Србији, као и због бројних пројеката који у нашој земљи запошљавају велики број младих људи.

Деп је у сусрету са председником рекао да је почаствован одлуком да буде награђен орденом за заслуге и да ће 15. фебруара поново доћи у Београд на свечану церемонију, саопштила је прес служба председника Републике.

Биће ми велика част да дођем у Србију 15. фебруара и присуствујем свечаној церемонији. Наставићу да радим на промоцији ваше дивне земље, истакао је Деп и захвалио председнику Вучићу на указаној части.

Вучић се састао са прослављеним холивудским глумцем Џонијем Депом и представницима Јерволино студија (Iervolino Studios), који бораве у Београду поводом промоције анимираног серијала произведеног у Србији за глобалну дистрибуцију Puffins Impossible.

Производња оваквог серијала није важна само за Iervolino Studios и Archangel Digital Studios, који су партнерски изнели овај пројекат, већ и за српску креативну индустрију, као и за промоцију наше земље у свету, истакао је Вучић.

Серијал је креиран у студију за производњу анимираних садржаја Iervolino Studios Андреа Јерволина и Монике Бакарди, оснивача матичне компаније Iervolino&Lady Bacardi Entertainment (ИЛБЕ), а продукцију потписује Archangel Digital Studios (АДС) Милоша Биковића, саопштила је прес служба председника.

Серијал је реализован уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије.

Председнику су, поред Џонија Депа, пројекат представили и Андреа Јерволино, Моника Бакарди и Милош Биковић.

У току недеље свечано ће бити отворен и огранак Iervolino Studios у Београду.

Србија је једно од најинспиративнијих тржишта на којима ИЛБЕ послује. Производња Puffins Impossible серијала је доказ да имамо способан и посвећен тим спреман за пројекте светског ранга. Отворили смо читав сектор посвећен постпродукцији и визуелним ефектима, те наши планови иду даље од производње анимираних садржаја. Наш циљ је да Србија постане Холивуд, рекла је Моника Бакарди, суоснивачица компаније Iervolino and Lady Bacardi Entertainment и Iervolino Studios.

 

 

EUR/RSD 117.5833
Најновије вести