Вулин: Документарни филм о Вучићу збирка личних увреда

МИНСК: Министар одбране Александар Вулин оценио је данас да је документарни филм "Владалац" збирка личних увреда на рачун председника Србије Александра Вучића у којем је, додаје, документована само мржња према Вучићу.
vulin
Фото: Tanjug/Ministarstvo odbrane Srbije, arhiva

"До сада су НУНС и партије опозиције покушавале да забране Вучићу да буде члан политичке странке коју је основао, да му забране да одговара на питања новинара онако како он мисли да треба, а посебно да му забране да учествује на изборима. Сада су отишли корак даље, захтевају да Вучић не сме да има мишљење о филму у коме га сатима блате", рекао је Вулин, преноси прес служба Министарства одбране у саопштењу.

Он је упитао зашто је притисак када се за, како наводи, пропагандни филм каже да није никакво непристрасно дело, већ веома добро плаћена пропаганда.

"Зашто је притисак ако се за ауторе каже да су направили лош покушај филма? Њихово дело је збирка личних увреда, и више личи на снимак састанка клуба под именом ''колико мрзим Александра Вучића'' него на документарни филм", навео је Вулин.

Он је оценио да је једини документ у том филму "документована мржња аутора пропагандног журнала".

"Није увредљиво ни да се каже да то што су снимили служи као терапија за лечење комплекса од бројних политичких пораза које су претрпели од Александра Вучића", рекао је Вулин новинарима у Минску, где се налази у званичној дводневној посети Белорусији, а преноси прес служба Министарства одбране у саопштењу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести