Вулин: Протести део прљаве политике

Српски министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да протести који су одржани у суботу широм Србије немају никакве везе са екологијом, већ с прљавом политиком и прљавим новцем и да постоје врло моћни политички центри ван земље који желе да председник Александар Вучић више не води Србију.
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin  Foto:Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

Како се наводи у саопштењу МУП, он је у Источном Сарајеву истакао да им је то циљ између осталог и због тога да Република Српска не би била чувана и сачувана.

"Док је Александар Вучић на власти и води Републику Србију, Република Српска ће бити сачувана, а политичка стабилност у Србији ће бити очувана“, нагласио је министар полиције.

Према његтовим речима, путеви и мостови у Србији не блокирају се зато што је неком стало до екологије и ти проблеми се не решавају тако што покушате да учините живот немогућим, нападнете човека и премлатите га и водите организовану кампању против полиције.

"Ми ћемо сачувати политичку стабилност по сваку цену, поштоваћемо закон, али сви грађани Републике Србије треба да знају да ови скупови немају ни мало везе са екологијом и чистим ваздухом, већ с прљавом политиком, прљавим новцем и онима који би волели да од наше Србије направе несигурно и нестабилно место“, рекао је Вулин новинарма у Источном Сарајеву.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести