Вулин: Толика мржња и гадост нису виђени

БЕОГРАД: Министар одбране и председник ПС Александар Вулин изјавио је вечерас да толика мржња , са толико гадости, никада није виђена у јавном животу Србије као што је то написано у твиту Сибина Вукадиновића.
vulin
Фото: Танјуг (Видео)/Александар Вулин

"Србија је навикла на гадости које долазе од љотићеваца из Двери али последња изјава сарадника Бошка Обрадовића је толико одвратна да нико ни у најболеснијим сновима не би могао да замисли да ће неко тако нешто написати и објавити", навео је Вулин коментаришући твит Сибина Вукадиновића у коме на најбруталнији начин вређа председника Вучића и његову ћерку.

Он наводи да је то што је написао гадно и прочитати.

"Не знам који родитељ може да без искреног беса и гађења прочита то што је написао блиски сарадник Бошка Обрадовића за малолетну ћерку Александра Вучића", указао је Вулин.

Према његовим речима, Сибин Вукадиновић, доказ је да човек може да буде најодвратније биће које је планета Земља видела.

"И не треба да се каже да је у питању болесник, нема олакшавајућих околности као да не зна шта ради, нема лечења за тако лоше људе и за толику мржњу. Једини лек су закони који ће такве беднике послати на робију, а док се то не деси трпећемо иживљавање олоша", рекао је Вулин.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести