Вулин: У Параћину ствари морају да се мењају

ПАРАЋИН: Председник Покрета социјалиста и министар одбране Александар Вулин боравио је у радној посети Параћину, где је одржан и састанак са представницима Градског одбора Српске напредне странке у Параћину.
vulin
Фото: Танјуг (Видео)/Александар Вулин

Вулин је оценио да је ситуација у Параћину забрињавајућа и да о томе говоре и подаци о проценту незапослености која у овом граду износи чак 20 одсто, док је на републичком нивоу свега 9 одсто.

"Ствари морају да се мењају. Српска напредна странка има добар одбор у Параћину, има добре, угледне људе, има људе који су нас и чували и лечили", истакао је Вулин.

Он је додао да Параћинци имају све разлоге да своје поверење поклоне Српској напредној странци.

"Уосталом, већ 65 процената Параћинаца је гласало за председника Александра Вучића, нема разлога да се то промени, може само да буде већи проценат. Сви ми смо показали своје најгоре или најбоље лице у време короне, па нека грађани сами одлуче и кажу како је то изгледало", казао је Вулин.

Вулин је истакао да ни једног тренутка за њега и његов Покрет социјалиста није било дилеме да ли да подрже листу коју предводи Александар Вучић.

"Председник Вучић и ја смо саборци још од 2008. године, не можете мењати политику тако брзо и тако лако. Ово је најбоља политика за Србију, политика војне неутралности, политика потпуне самосталности, политика престанка пљачкашких приватизација, политика заштите Срба, без обзира где они живе, тако је лако изабрати да се ово подржи", закључио је Вулин, саопсттио је ПС.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести