58. Дневников турниr: Паркинг сервис у свим категоријама

Различити су поводи којима се поштоваоци традиције Дневниковог турнира поводе, присећајући се момената који су обележили различите периоде у безмало шест деценија дугом његовом трајању.
ПА/Екипа Паркинг сервиса уочи почетка прошлогодишњег такмичења
Фото: ПА/Екипа Паркинг сервиса уочи почетка прошлогодишњег такмичења

Некоме ће доминација одређене екипе бити у основи сећања, неко ће предност дати појединцима који су исписивали историју, док ће се многи позвати на спремност познатих спортиста од фудбалера, боксера, yудиста, атлетичара или одбојкаша и кошаркаша да на турниру учествују и да му својим учешћем печат задају. Тако су фудбалски репрезентативци Милош Красић, Милан Лане Јовановић, Милан Степанов и олимпијски шампион, одбојкаш Васа Мијић у екипи Паркинг сервис на свој начин запечатили оцену о успешном повратку Дневниковог турнира на позицију завидне понуде спортског Новог Сада у зимском периоду.

– Сви они препознали су жељу друштвено одговорне фирме, каква јесте Паркинг сервис, да допринесе обнови сјајне традиције малог фудбала у формату „5+1“ – каже вођа екипе Драган Тодорић. – У нашем предузећу сви су спремни и расположени за сличне акције, а пример бивших репрезентативаца, наших спортских пријатеља, сведочи да истомишљенике није тешко пронаћи.

Упркос сјајном саставу играча, чија вредност никада не застарева, Паркинг сервис је завршио такмичење у четврт-финалу, препустивши млађем саставу бачкојарачке Младости пласман у полуфинале. Отуда и одлука да на предстојећем турниру учествују у конкуренцији ветерана, с обзиром на то да испуњавају све услове за ту категорију.

– Одлучили смо да прошлогодишњи сениорски састав пребацимо у ветеранску конкуренцију, али то не значи да Паркинг сервис неће имати екипу у сениорском делу такмичења – образложио је Тодорић. – Пријавићемо учешће у свим старосним категоријама, с тим што ће се и наши радници, попут голмана некадашњег Цариграда Мила Јеличића и Драгана Савина, прикључити акцији. Има још заинтересованих у предузећу, покушаћемо и децу наших радника да анимирамо.

О женском делу колектива, за сада, није било речи. Како је Тодорић кренуо, није искључено да Паркинг сервис репрезентују и даме у блиској перспективи. Времена за пријаве преостало је довољно, све до 12.децембра. Јавно жребање је два дана касније, а утакмице првог кола планиране су за суботу, 17.децембар.  

Подсећамо да пријаве шаљете на мејл: dnevnikovturnir@gmail.com, на Инстаграм профилу: Дневников турнир, или лично на адреси Булевар ослобођења 11, други спрат. Котизација на текући рачун 340-11030722-90 износи: сениори и ветерани 8.000 и млађе категорије (полетарци, петлићи, пионири и кадети) 6.000 динара, за уплате до 5. децембра. Од 6. до 12. децембра уплате се дуплирају.   

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести