„Дневников” турнир у малом фудбалу: Лампоне Меридиан зауставио Хрубик Волво

Полако се комплетира листа учесника осмине финала на 55. традиционалном “Дневниковом” турниру у малом фудбалу.
dnevnikov turnir2, divanic
Фото: Дуел Пицерије Мир и Турбо стила, фото: Д. Иванић

После Ауто мото клуба Бачка (Бачка Паланка), Лазиног телета, Паркинг сервиса  и Јуниор СС-а јуче су у нокаут фазу такмичења пласирали још: Лампоне Меридиан, Хрубуик Волво, Робна Кућа Панда, РТВ Војводина и Поповић транспорт, остали учесници завршног дела такмичења знаће се после данашњих борби.

Сениорски дерби јучерашњег дана и целог првог дела такмичења донео је одличан фудбал у утакмици Лампоне Меридиан - Хрубик Волво. Лампоне је повео преко Ђорђа Целина који се након изведеног аута свог тима искрао одбрани Волва и снажним ударцем сместио лопту у доњи леви угао. На 2:0 повисио је Владимир Милосавац после лепе акције свог тима, али је Хрубик Волво пре одласка на одмор преко Марка Ренића с пенала смањио резултат. Ипак, у другом полувремену екипа Лампонеа је оправдала улогу фаворита. Након сјајног соло продора Милосавац је повисио на 3:1, а тачку је ставио Борис Чизмар. Екипа Хрубик Волво је у финишу имала две солидне шансе, али је резултат остао 4:1 за Лампоне Меридијан.

Робна кућа Панда славила је 2:1 у судару са РТВ Војводина у утакмици која је већим делом протекла у уједначеној игри. До победе Панда је дошла из пенала, пошто су изнудили три корнера . С беле тачке сигуран је је био Раде Лукаја. Прво полувреме обе екипе одиграле су на висини задатка, да би РТВ преко Срђана Станића дошла у вођство. Резултат је изједначио Ненад Кудрић, који је постигао ефектан погодак измамивши аплауз присутних. Млади Кудрић још једном је добио аплауз када је стопостотној ситуацији да постигне гол, лопту је послао у аут, пошто је играч РТВ лежао повређен на поду. Његов гест наишао је на одобравање присутних.

Фото: Дуел Поповић транспорта и Мото маестера, фото: Д. Иванић

Резултати

Пионири

Вин фарм – БНЦ конект                                            1:1

Фасада (Ђурђево) – Ауто сервис Дуки                    0:2

Кадети

Кафе Скудето – Кафе Боник                                     1:3

Бата транс – ФК Борац                                              3:4

Софекс– СОНС                                                          1:6  

Сениори

Лампоне Меридиан – Хрубик Волво                        4:1

РТВ Војводина – Робна кућа Панда                         1:2

Мото мастер – Поповић транспорт (Обровац)        1:2

Пицерија Мир (Руменка) -  Турбо стил                     1:2


Жесток темпо од почетка сусрета наметнули су фудбалери Мото мастера и Поповић транспорта из Обровца. Доста трчања, шанси и интервенција голмана Стефана Шурлана  и Владимира Ранисављевића обележили су дуел две пођеднаке екипе. Шансу за вођство пропустио је Бранко Ђурић из пенала, пошто је послао лопту високо преко гола. Међутим, убрзо је Милан Јерковић то исправио и довео Обровчане у вођство. Поново је Мото мастер сакупио три корнера и омогућио Јерковићу да повећа предност свог тима. Овом победом Поповић транспорт је осигурао прво место у групи.

Пицерија Мир из Руменке и Турбо НС стил одиграли сту тврду утакмицу где су голман Светозар Боројев из Руменке и Јован Радаковић били на великом искушењу и висини задатка. Само једна мала деконцентрисаност Радаковића искористио је Милојко Јевтић који је Руменчане довео у вођство. Нису посустајали фудбалери Тубро НС стила да би Игор Ђурић изједначио резултат. За потпуни преокрет побринуо се Маринко Симовић који је сигурно извео пенал и решио победника - 2:1.

Фото: Дуел Кафе Боника и Кафе Скудета, фото: Д. Иванић

Утакмице млађих категорија јуче су отворили пионири Вин фарма и БНЦ конект. У уводним минутима обе екипе су погодиле стативу, играло се борбено и са доста трчања, али се на полувреме отишло без голова. У другом делу Конект је повео са 1:0, када је Вељко Ерић искористио грешку голмана. Вин фарм је кренуо у велику офанзиву, а финиш меча је био изузетно узбудљив. Наиме, две секунде пре краја Вин фарм је дошао до трећег корнера, самим тим и пенала који је у гол претворио Немања Чеман за коначних 1:1.

У другој уткамици пионира састали су се Фасада Ђурђево и Аутосервис Дуки. Бољу игру и, утисак је, већи индивидуални квалитет екипа аутосервиса успела је да „наплати” тек у другом делу меча. На почетку другог полувремена „Дуки” је дошао у вођство голом Милоша Зекића, а коначан резултат поставио је Александар Рац из пенала.

Одличан фудбал виђен је у мечу кадета Кафе Скудето - Кафе Боник (Беочин). Момци из Боника су повели преко Давида Пантића, а на 2:0 повисио је кадетски репрезентативац Србије из редова ФК Војводина, Милош Пантелић. Ипак, у финишу првог дела  Немања Стојановић је успео да убаци лопту у мрежу након што му је голман одбранио пенал. Скудето је играо све боље, али је Кафе Боник након пенала који је извео Стеван Станковић дошао до коначних 1:3.

Г. Ковач, Ј. Галић, Д. Кнежић

Распоред

Данас

15.00: Ауто сервис Дуки – Сале лагери (п)

15.35: Вин фарм – АДА систем(п)

16.10: СОНС – КФЗ Бабић (Жабаљ) (к)

16.45: Борац Римски оил – Мото мастер (с)

17.20: Рис пласт – Турбо стил (с)

17.55: Макс бет – Пет пријатеља (Темерин) (с)

18.30: Бровел виљушкари – Дукат фенси кафана (с)

19.05: Кафе Боник – Шангај (к)

19.40: Софекс – Е гимназија (к)

Сутра

15.00 Конама (Бечеј) – Тема трејд (п)

15.35: БНЦ Конект – Дупла шанса (п)

16.10: 2/1 -8/2  Јуниор СС (с)

16.45: 1/1 – 7/2 (с)

17.20: 3/1 АМК Бачка– 5/2 Хрубик Волво(с)

17. 55: РК Панда – 6/2 (с)

18.30: Канаринци – Фасада (п)

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести