MerkurXtip генерални спонзор Дневниковог турнира

Компанија MerkurXtip, генерални је спонзор 57. Дневниковог турнира у малом фудбалу и у сарадњи с нашим спортским пријатељима из Агенције “М Тим спорта”, учиниће све, да ова, надалеко позната манифестација, доживи нови велики успех и повратак на стазе старе славе.
С. Шушњевић/ Веселин Вилотијевић и Бранко Кокир након потписивања уговора
Фото: С. Шушњевић/ Веселин Вилотијевић и Бранко Кокир након потписивања уговора

– Турнир није одржан минуле две године, услед пандемије Корона вируса, а од ове године, Агенција “М Тим спорт”, која је иначе организатор највећих фудбалских турнира у земљи, такође сарађује с Фудбалским Савезом Војводине и Србије, жељна је да се врати стари сјај Дневниковом турниру, културној заоставштини Новог Сада и региона. У плану нам је да удвостручимо и број учесника и наградни фонд спрам турнира одржаног 2018. године – истакао је, у име организатора, директор Агенције “М тим спорт”, Веселин Вилотијевић.

Пријаве за 57. издање Дневникове тековине су у току, све до 12. децембра. Играће се током четири викенда. Прве утакмице прелиминарне фазе су на програму 18. и 19. децембра, четвртфинала су предвиђена за 8. и 9. јануар 2022. године, а седам дана касније на програму су полуфинала и финале.

– Задовољство нам је, а мени поготово, када наша компанија може да помогне спорту, с обзиром да долазим из света спорта и понекад се чак и прибојавам да сам исувише субјективан што се саме помоћи тиче, јер некад желим да помогнем и више него што је то реално могуће. С друге стране, сам веома срећан кад пронађемо одговарајућег партнера за сарадњу и када наиђемо на овако неку манифестацију, која је била и биће велика. Част нам је што можемо да будемо део традиције, која за сада траје 57 година, што је за сваку похвалу и надамо се сарадњи на високом нивоу и што бољем одзиву самог турнира - рекао је Бранко Кокир, директор Меркур гејмса за Србију.

Фото: Дневников турнир

Турнир ове године организује такмичење у пет узраста – сениори, кадети, пионири, петлићи и ветерани. Док сениори за учешће треба да издвоје 8.000 динара, сви остали плаћају две хиљаде мање. Котизација може да се уплати радним данима од 9 до 14 часова, у канцеларији Агенције “М Тим спорт” (Булевар ослобођења 11, други спрат) или на жиро рачун 160-384855-05. Додатне информације и пријаве могуће је обавити и путем телефона 062/582-023, инстаграма: дневников турнир и фејсбука: Дневников турнир мејла: dnevnikovturnir@­gmail.com.

А. М.С.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести