Почеле пријаве за 58. Дневников турнир у малом фудбалу

НОВИ САД: Безмало годину дана је прошло од намере Дневниковог menaymenta и поштовалаца традиције Дневниковог турнира у малом фудбалу да традицију обнове и такмичење прилагоде захтевима савременог доба.
1
Фото: В.Фифа

Одлука да не одступимо од формата „5+1“ поздрављена је у свим структурама, упркос чињеници да су ФИФА правила футсала организаторима турнира на свим меридијанима света наметнула систем професионалног формата. Што се прилагођавања захтевима учесника тиче, односе се, пре свега, на фонд награда, који је износио милион динара. Директор турнира Веселин Вилотијевић, у првом јавном наступу, наговестио је знатно богатији фонд, са намером да дуплира прошлогодишњи износ.

Титулу победника браниће екипа Максбета, која је три пута узастопно освајала турнир. Мада је представник Максбета Небојша Десница наговестио да ће вероватно бити извесних промена у саставу тима, подсетимо да су титулу, победом у финалу против екипе MM Браћа Милановић 2:1, освојили: Бузаџија, Томчић, Малиџан, Целин, Томић, Губеринић (најбољи играч на турниру), Жеравица, Недић, Балабановић и Чичић.

Такмичење ће и ове године бити подељено у шест категорија: сениори, ветерани, полетарци (2012/13 год), петлићи (2010/11), пионири (2008/09) и кадети (2006/07). У плану су и ревијалне утакмице фудбалерки, које би својим учешћем оплемениле садржај турнира.

Пријаве за турнир поћеле су у понедељак и трајаће до 12. децембра на мејл dnevnikovturnirgmail.com или на профил на Инстаграму: Дневников турнир. Котизација на текући рачун 340-11030722-90 износи: сениори и ветерани 8.000 и млађе категорије (полетарци, петлићи, пионири и кадети) 6.000 динара, за уплате до 5. децембра. Од 6. до 12. децембра уплате се дуплирају. Јавно жребање је 14. децембра. Такмичење у Спенсовој малој дворани почеће 17. децембра и трајаће до 15. јануара, када су планиране финалне утакмице у свим категоријама.

Л. Б-з

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести