Пред „Дневников” турнир у малом фудбалу: Игра и Лампоне

Листа учесника традиционалног 56. “Дневниковог” турнира у малом фудбалу је све дужа јуче су учешће на нашој смотри потврдили неколико изузетнио јаких тимова, тако су пријаве послали: Лампоне, Белгија, ФК Фрушкогиорац, Братис Паб, Римски оил, а стигла је и уплатницва са именом Марка Прентовића.
Dnevnikov turnir/D. Ivanic
Фото: Д. Иванић/ Моменат с прошлогодишње финалне утакмице

Поред тога, још неколико екипа најавило је да ће данас уплатити котизацију.  

Намеравали да турнир почне у недељу, али после консултација с људима из СПЦ Војводина, одлучили смо да прве утакмице на програму буду 26. децембра. То значи да смо померили и рок за пријаве, па ћемо тако уплате за турнир примати и данас и сутра пред  жребкојки ћемо обавити највероватније у просторијама Спортске рубрике “Дневника”, у 15 сати. 

Као што смо рекли, старт турнира смо због заузетости мале сале Спенса одложили за неколико дана, али то ништа неће променити, завршница је планирана и даље за 10. јануар 2019. године.

Играће се као и ранијих година у пет конкуренција, што значи да ни ове године нисмо уврстили у такмичење ветеране, јер експеримент са старијим фудбалерима није донео очекивано интересовање. Пропозиције остају исте: играће се с пет играча у пољу и голманом, а једну екипу сачињаваће 10 фудбалера. За сваку утакмицу тимови могу да мењају саставе, али један фудбалер може да наступи само за једну екипу, без обзира на конкуренцију.

Наступиће сениори, кадети (2002. годиште и млађи), пионири (2004. и млађи), млађи пионири (2006. и млађи) и петлићи (2008. и млађи). Котизација је као и прошле године за сениорске екипе, док ће млађе категорије имати попуст. Сенорске екипе ће учешће плаћати 10.000 динара, кадети 9.000, пионири 8.000, млађи пионири 7.000 и петлићи 5.000 динара.

Пријаве за турнир примамо још данас од 10 до 14 сатри и сутра пред жреб у просторијама Спортске рубрике „Дневника” (Булевар ослобођења 81, први спрат, соба 14) и на жиро рачун КМФ „Блок” 340–11011777–83, с назнаком за „Дневников” турнир и именом екипе. Детаљније информације се могу добити на телефон: 021/480 - 6827, али и на фејсбук страници “Дневников турнир”. 

Г. К.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести