Убедљива победа Софекса на Дневниковом турниру

Утакмице првог кола традиционалног 57. „Дневниковог“ турнира у малом фудбалу, поново су испуниле малу салу Спенса.
dnevnikov turnir
Фото: Dnevnik.rs

Љубитељи „игре на петопарцу“ имали су и те како шта да виде, с обзиром на то да је мајсторство било осликано умећем на терену, а спортске уметнике на делу могао је да види свако онај ко је дошао на трибине. Може се рећи да су сви били задовољни, како организатори, тако и сами учесници, начином на који је протекло прво коло „Дневникове“ тековине. Узимајући у обзир то да турнир није игран три године, очекивања су, после завршених утакмица првог кола, била оправдана, а турнир је поново засијао у пуном сјају.

Било је јуче веома интересантних утакмица, од којих није нимало лако издвојити ону најбољу, а резултати су били углавном очекивани. Прву победу је остварила екипа Скајоптика, која је савладала Еуросервис Виљушкар резултатом 6:0. Након тога је сусрет између Борца и Милетића био веома занимљив, јер нико није могао да наслути победника све до последњег минута, а играчи Милетића су, ипак, из овог двобоја изашли као победници.

Уследила је потом можда и најзанимљивија утакмица дана, у којој су играчи Софекса правом голеадом показали да свашта умеју на паркету. Постигли су 13 погодака и тиме забележили најубедљивију победу у досадашњем делу турнира. Чињеница да су играчи из Футога били доминантни на терену, упозорава остале да би убудуће требали да обрате посебну пажњу на њих. Такође интересантан дуел уследио је, после пар нешто мирнијих утакмица, између Монтоп екипе и Јединства из Банатског Карађорђева. Фудбалери Монтопа су, после пола сата игре, извојевали победу и тиме, нажалост, елиминисали веома добру екипу из Баната, која се представила као компактна целина.


Јучерашњи резултати

Скајоптик – Еуросервис Виљушкар     6:0

Борац (НС) – Милетић (М) 3:4 (2:2)

Софекс – Судије 2     13:2

Октагон бет – Железничар (НС) 3:0

Миа дубинско прање – Челарево        1:3

Ентеријер Милојевић - Нови Сад         3:1

Монтоп – Јединство (БК)    2:1

Куветкена – Хајдук (НС)    3:1

Е-гимназија – Индианс       2:6

Кафана Једно место – Маркет Мара    1:0

Обилић (В) – Мотомастер   1:2

Виноградар (Л) – Лишић електро        3:0

Слога (Л) – Браћа Миловановић (синоћ)

Ветерник – Москва    (синоћ)

Сусек – Фрушкогорски партизан         (синоћ)

Вулкан (К) – Меркур х тип         (синоћ)

 

Данас

Индианс – Кафана Једно место   (11.30)

Мотомастер - Виноградар (Л)     (12.10)

Монтоп – Куветкена   (13.30)

Челарево – Камен Блешић (14.10)

Скајоптик – Милетић (М)    (14.50)

Цирих Бач – Фаст фуд Домаћин (15.30)

СЦ Буки – Младост (БЈ)      (16.10)

Градске инфо – Паркинг сервис (16.50)

Спортмеyик – Бачка (Ђ)     (17.30)

Амбасадор (Р) – Аутогалант       (18.10)

Софекс – Октагон бет        (20.10)


Још једна квалитетна и права представа могла је да се види на утакмици између Е-гимназије и КМФ Индианса, у којој су играчи Индианса приказали веома лепу игру, постигли шест погодака и тако обезбедили наступ у наредној фази такмичења.

Данашњи сусрети били су само увертира за утакмице које нас тек очекују, с обзиром на то да се круг екипа сузио, а наставак овогодишњег турнира је, да подсетимо, већ данас, од 11.30 часова.

А. Михајловић

 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести