Спорт - Фудбал

Спорт / Фудбал ГЕНЕРАЛНИ ДИРЕКТОР ФК ПАРТИЗАН ВАЗУРА Увек смо осуђивали део навијача који вређа председника Вучића
БЕОГРАД: Генерални директор Фудбалског клуба Партизан Милош Вазура изјавио је данас да је тај клуб увек осуђивао и да ће увек осуђивати део навијача који вређа председника Србије Александра Вучића, јер то наноси штету угледу и интересима клуба.
Спорт / Фудбал СУТРА У БЕОГРАДУ ПАРТИЗАН ИГРА ПРОТИВ СПАРТАКА (18.30): Повратак на победнички колосек
Три утакмице без победе у минула три кола пре двонедељна паузе у првенству сасвим је довољан разлог мобилности свих Партизанових ресурса пред сутрашњу утакмицу са Спартаком. Упркос чињеници да у припреми утакмице нису учествовали повређени Салдања, али ни репрезентативци Баждар и Ковачевић, тренер Партизана Игор Дуљај оптимистички ја најавио меч.
Спорт / Фудбал "ЛАЛАТОВИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, НЕ ВРЕЂАЈТЕ ГА!" Дуљајева јасна порука навијачима пред дуел са Спартаком
Тренер Партизана Игор Дуљај говорио је ред дуел са суботичким Спартаком у 27. колу Суперлиге Србијеи послао јасан апел навијачима да се суздрже од вређања тренера противничког тима Ненада Лалатовића, који важи за једну од најомраженијих особа у Хумкој.
Спорт / Фудбал МЛАДОСТ ГАТ СУТРА ГОСТ ГРАФИЧАРА: На победу и ништа друго
Заболео је фудбалере Младости ГАТ пораз који су, на свом терену, доживели од градског ривала Новог Сада. Уместо да наставе поход ка луци спаса, "гатовци" су начинили велики корак уназад и више немају, до краја првенства, другог избора, осим да иду у свакој утакмици на победу. Сутра Новосађани путују у Београд, где ће им домаћин бити тим Графичара. Сусрет се игра на терену с вештачком подлогом, који се налази иза јужне трибине стадиона "Рајко Митић".
Спорт / Фудбал БЕЧЕЈЦИ СУТРА ПРЕД ВEЛИКИМ ИЗАЗОВОМ, У ГОСТЕ СТИЖЕ КАБЕЛ: Само да голгетери прораде
Учинак Новобечејаца у наставку сезоне у Српској лиги Војводина прилично је лош. Момци са Тисе 360 минута нису затресли мрежу противника. Бечеј сутра од 15 часова дочекује Кабел у 20. колу. Пред дуел са Новосађанима нападач Бечеја Жарко кобиљски истакао је да екипа добро ради и нада се бодовима.
Спорт / Фудбал ФУДБАЛЕРИ НОВОГ САДА ДОЧЕКУЈУ ВРШАЦ У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ: Одиграти као против ГАТ-а
Фудбалери Новог Сада, након непуних месец дана без бодова, уписали су победу против градског ривала Младости Гат и показали да још нису рекли завршну реч. Сутра од 15 часова у Челареву дочекују Вршац.
Спорт / Фудбал ЛУКА ИЛИЋ ПОНОВО У ЗВЕЗДИ? Италијани пишу о повратку бившег играча Манчестер ситија на "Маракану"
Када је 2017. с непуних 18 година заједно с млађим братом Иваном прешао из Црвене звезде у Манчестер сити сви су били у чуду. Међутим, Лука Илић није одиграо ни минут за актуелног шампиона Ебглеске и Европе, па је у међувремену играо на позајмици у Звезди, НАЦ Бреди, Твентеу, да би 2022. прешао у Троу, која га је убрзо послала у ТСЦ. А данас - 24-годишњи офанзивни везиста могао би поново да заврши на "Маракани".
Спорт / Фудбал СЕИД КОРАЋ ОПТИМИСТА ПРЕД ДАНАШЊИ ВОШИН ИЗАЗОВ У СУРДУЛИЦИ: Са Црним одбрана стабилна
Најубедљивију победу у минулих 26 првенствених утакмица Војводина је постигла јесенас против Радника на "Карађорђу" (3:0).
Спорт / Фудбал ТСЦ ДАНАС ДОЧЕКУЈЕ ЕКИПУ ВОЖДОВЦА: Тополчани спремни али опрезни
Попунили су фудбалери ТСЦ -а акумулаторе и паузи првенства и у добром расположењу очекују данашњи меч са Вождовцем (18), који по оцени стручног штаба неће бити ни мало лак.
Спорт / Фудбал ДРАГИША ЗЕЧЕВИЋ ОБЈАВИО СПИСАК ФУДБАЛЕРКИ СРБИЈЕ ЗА ДУЕЛЕ СА ШКОТСКОМ И ИЗРАЕЛОМ:  Почињу борбе за пласман на ЕП
Пред женском А фудбалском селекцијом Србије налазе се нови испити, овог пута у квалификацијама за Европско првенство, које се идуће године, од 2. до 27. јула, одржава у Швајцарској.
Спорт / Фудбал ФУДБАЛЕРКЕ ВОЈВОДИНЕ У СУПЕРЛИГАШКОМ ПЛЕЈ-АУТУ: Следи борба за опстанак
Утакмицом са Спартаком у Беочину и убедљивим поразом од вишеструких првакиња Србије (0:5), фудбалерке Војводине завршиле су први део сусперлигашког такмичења.
Спорт / Фудбал ПОСЛЕ ПОРАЗА ОД ИНДЕКСА: Дакић нови тренер Славије
После  пораза од Индекса (2:4) руководство ОФК Славије из Новог Сада одлучило смени Ђорђа Бојића који је зимус преузео екипу од Бобана Дашића и да укаже поверење Дамиру Дакићу.
Спорт / Фудбал СРБИЈА НАЗАДОВАЛА НА ЛИСТИ ФИФА: „Орлови" сада заузимају 33. место
Фудбалска репрезентација Србије налази се на 33. месту, на најновијој ранг листи најбољих селекција планете Светске фудбалске федерације (ФИФА).
Video
Спорт / Фудбал "ПУМА" ОБЈАВИЛА ИЗГЛЕД ДРЕСА репрезентације Србије за ЕП у Немачкој
Произвођач спортске опреме "Пума" објавио је данас на друштвеним мрежама изглед новог дреса фудбалске репрезентације Србије, који је доминатно црвене боје, уз детаље који су беле и плаве боје.
Спорт / Фудбал ТЕРМИНИ МЕЧЕВА ЧЕТВРТФИНАЛА  КУПА СРБИЈЕ
У среду 10. априла, играју се мечеви четвртфинала Купа Србије. Познати су и термини, а све утакмице преноси ТВ Арена.
Спорт / Фудбал ЗВЕЗДИНА ТРАНСФЕР ПОЛИТИКА ИСПРАВНА И НАЈБОЉА МОГУЋА каже Марко Марин технички директор црвено-белих
Политика нашег клуба када су трансфери у питању се још једном потврдила као исправна.
Спорт / Фудбал ВРЛО САМ САМОКРИТИЧАН Меси: Завршићу каријеру кад престанем да уживам на терену
МАЈАМИ: „Када осетим да више не уживам на терену или да не могу да помогнем саиграчима завршићу каријеру, рекао је званично најбољи фудбалер света Аргентинац Лионел Меси.
Спорт / Фудбал ПОСЛЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ: Судија Радаковић ипак пријавио Дуљаја!
Чак 12 дана од инцидената на мечу Партизан – Напредак (0:1), судија Никола Радаковић пријавио је Игора Дуљаја.
Спорт / Фудбал САВО ПАВИЋЕВИЋ, НОВИ ТРЕНЕР ФУДБАЛЕРА КАБЕЛА: Место нам је у Првој лиги
После дуге и успешне каријере фудбалског професионалца, коју је почео у млађим категоријама ФК Његош из родног Ловћенца, данас 43-годишњи Саво Павићевић одлучио је да се посвети тренерском позиву. С активним играњем престао је у суботичком Спартаку и одмах је прихватио ангажман у том клубу, где је занат учио, како сам каже, од сјајних тренера Владимира Гаћиновића и Александра Веселиновића. Нови животни правац га је после тога поставио за сарадника Радослава Батака у нишком Радничком и Војводини, односно Љубише Дунђерског у Спартаку.
Спорт / Фудбал ОПШТИНСКА ЛИГА БАЧКА ПАЛАНКА Други пораз лидера
Бачки хајдук - Кривањ 2:1  (1:0)
EUR/RSD 117.1415
Најновије вести