“Дневников” турнир у малом фудбалу: Ветерничани високо лете

Традиционални 55. “Дневников” турнир у малом фудбалу се полако заукава, у суботу су играни преостали мечеви првог кола и неке утакмице другог круга,а Ветерничани су одиграли и трећи меч и после ремија у утакмици са Пицеријком Мир запосели врх табеле у својој групи.
1
Фото: Dnevnik.rs

Виђено је неколико квалитетних мечева, које су аплаузом испратили љубитљи малог фудбала који су добро попунили трибине мале сале Спенса. 

У првој сениорској утакмици јучерашњег програма састали су се Римски оил и Поповић транспорт у врло узбудљивој и неизвесној утакмици. Повео је Поповић  преко Слободана Лазића који је два минута касније није искористио пенал, а са друге стране прецизан из казненог ударца био је Зарије Гојковић. Колико разоран шут има Лазић је показао у финишу првог дела када је топовским ударцем са око 12 метара погодио саме рашље и довео свој тим у ново вођство. Екипа Римски оил био је бољи у другом делу игре, створио неколико шанси али је успео да искористи само једну за коначних 2:2. Занимљиво да је 2:2 остало и у корнерима.

Велики преокрет виђен је у мечу Лимарија Митровић (Каћ) - Паркинг сервис. Први део је завршен вођством Паркинг сервиса од 1:0 голом Павловића, а овај тим није успео да искористи пенал преко Марка Томљановића. Паркинг сервис је дуплирао предност, а онда је наступио велики преокрет Каћана, који су преко Нинковића, потом сјајним голом Веселиновића готово из мртвог угла те Бјелића успели да славе са 3:2.


Голеада и неизвесност до краја

Права голеада уз мноштво преокрета виђена је на утакмици Пицерија Мир - Ветерник. Ветерничани су боље почели, деловали су зрелије и повели са 2:0. Ипак, момци из Пицерије се нису предавали и успели су да дођу до изједначења, а када је један играч Ветерника искључен повели су са 5:3. До краја притисак Ветерничана је уродио плодом, Драган Пекез је са два гола са пенала поравно на коначних 5:5.

Вече ремија и ретко виђених преокрета употпунио је меч Лазино теле - Ауто мото клуб Вачка Головима Крстевског момци из Лазиног телета су водили са 2:0, а када је почетком другог дела Стеван Сурдучки повисио на 3:0 сви су очекивали сигурну победу “Лазе”. Ипак, квалитет Бачкопаланчана је стигао на наплату те су Паланчани  до краја успели да изједначе головима Миладиновића и два пута Бјелоша.

У последњој сениорској утакмици састали су се МЗ Ковиљ и Мото мастер. Бодови су на крају подељени а обе екипе су гол дале из пенала - Игор Плавшић за Мото мастер, а Живан Играчев за Ковиљчане.


Фото: Dnevnik.rs

Јучерашњи програм започели су пионири у мечу у ком су дечаци из Вошине омладинске школе показали класу и савладали екипу Дупла шанса са 9:0. Најрасположенији био је петоструки стрелац Немања Чеман, а голове су још постигли Никола Тедић, Милош Попадић, Срђан Исаковски и Урош Кабић.

Велики преокрет виђен је и у дуелу кадета у ком су се састали Софекс и КФЗ Бабић. Софекс је средином првог дела имао три гола предности головима Марка Медића и Немање Николаша, уз ауто гол играча КФЗ Бабић, који су ипак до одласка на одмор преко Марка Михајловског и Драгана Маркова успели да смање на 3:2. Потпун преокрет уследио је у другом делу када је екипу из Жабља постигла још три гола (стрелци Драгојевић, Марков и Солдат) за коначних 3:5.

Турнир се наставља у уторак када су на програму још девет мечева.

Г. Ковач, Д. Кнежић  

 

Уторак, 2. јануар

15.00 АДА систем – БНЦ конект (п)

15.35: Крем бар – Конама (Бечеј) (п)

16.10: Фасада Ђурђево – Бата транс (Бечеј) (к)

16.45: Рис пласт – Пицерија Мир (с)

17.20: Поповић транспорт -  МЗ Ковиљ  (с)

17.55: Века Футог – Бровел виљушкари (с)

18.30: Паркинг сервис Ш - Јуниор Ш (с)

19.05:  Апотека Ирис Фарм – Макс бет (с)

19.40: Канаринци – Ауто сервис Дуки (п)  

Среда, 3.јануар

15.00:  Вин фарм – БНЦ конект (п)

15.35: Фасада (Ђурђево) – Ауто сервис Дуки (п)

16.10: Кафе Скудето – Кафе Боник ((к)

16.45: Лампоне Меридиан – Хрубик Волво(с)

17.20: РТВ Војводина – Робна кућа Панда (с)

17.55: Мото мастер – Поповић транспорт (Обровац (с)

18.30: Пицерија Мир (Руменка) -  Турбо стил (с)

 

19.05: Бата транс – ФК Борац

19.40: Софекс– СОНС (к)

Четвртак, 4. јануар

15.00: Ауто сервис Дуки – Сале лагери (п)

15.35: Вин фарм – Ада систем (п)

16.10: СОНС – КФЗ Бабић (Жабаљ) (к)

16.45: Борац Римски оил – Мото мастер (с)

17.20: Рис пласт – Турбо стил (с)

17.55: Макс бет – Пет пријатеља (Темерин) (с)

18.30: Бровел виљушкари – Дукат фенси кафана (с)

19.05: Кафе Боник – Шангај (к)

19.40: Софекс – Е гимназија (к)

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести