Ајакс у Напуљу без Тадића, Барселона дочекује Интер

БЕОГРАД: Мечеви 4. кола групне фазе Лиге шампиона у групама А, Б, Ц и Д биће одиграни вечерас, а у једном од занимљивијих дуела Наполи ће дочекати Ајакс, без капитена фудбалске репрезентације Србије Душана Тадића, који је добио црвени картон на претходном мечу против Италијана.
dusan tadic ajaks
Фото: Душан Тадић, АјаксTanjug (AP Photo/Peter Dejong)

Утакмица на стадиону "Дијего Армандо Марадона" у Напољу почиње у 18.45, а италијански клуб прошле недеље понизио је Ајакс у Амстердаму савладавши га са 6:1.

Наполи је лидер А групе и после три одиграна кола има максималних девет бодова.

У другом мечу А групе Ренџерс ће у 21.00 у Глазгову дочекати Ливерпул.

Фудбалери Атлетико Мадрида дочекаће у 18.45 белгијски Клуб Бриж, који је можда и највеће изненађење у досадашњем току елитног европског такмичења.

Бриж је на челу Б групе са максималних девет бодова после три кола, док Леверкузен, Порто и Атлетико имају по три бода.

У другом мечу Б групе Леверкузен ће у 21.00 дочекати Порто, за који наступа репрезентативац Србије Марко Грујић.

Фудбалери Барселоне у дербију вечери угостиће Интер, а у истом термину (21.00) у Ц групи састаће се Плзењ и Бајерн.

Лидер Д групе Спортинг из Лисабона угостиће у 21.00 Олимпик из Марсеља, а у истом термину састаће се Тотенхем и Ајнтрахт из Франкфурта.

У синоћњим мечевима Лиге шампиона постигнути су следећи резултати: Динамо Загреб - Салцбург 1:1 (1:1), Милан - Челси 0:2 (0:2), Селтик - Лајпциг 0:2 (0:0), Шахтјор - Реал Мадрид 1:1 (0:0), Копенхаген - Манчестер сити 0:0, Дортмунд - Севиља 1:1 (1:1), Макаби Хаифа - Јувентус 2:0 (2:0) и ПСЖ - Бенфика 1:1 (1:0).

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести