АЛЕКСАНДАР МЕСАРОВИЋ Пријају похвале струке

Фудбалери прволигаша Кабела припреме спроводе на игралишту крај Штранда уз проблеме изазване вирусом, на  срећу не ковидом, па је неколико играча ван строја.
Aleksandar Mesarović Foto: privatna arhiva
Фото: Александар Месаровић Фото: приватна архива

Тренер Смајић, Браћ,Петрић и Којичић нису са екипом, као и капитен Петровић због повреде. Похвала од тренера Васиљевића, између осталих, добија Александар Месаровић, који сматра да би долазећа сезона могла да буде пресудна за његову даљу  каријеру.

- Свакако да ми пријају похвале од стручног штаба. Трудим се да овај за играче најнепопуларнији део припрема одрадим што боље и да будем 100 посто спреман за првенствене окршаје.Надам се добрим резултатима екипе и својим  квалитетним партијама које би ме препоручиле да се вартим у матични клуб Војводину, у којој сам постао и млади репрезентативац – каже Месаровић.


Стижу појачања

Управа, на челу са спортским директором Слободаном Милутиновићем, у завршној је фази преговора са тројицом искусних фудбалера, а очекују се и неки играчи из Воше.Двојица Зрењанинаца, Матић и Дучић, враћени су у Раднички, док је новајлију из Крагујевца Грбовића  задесила неугодна повреда и он је тренутно ван строја. У Кабелу тренира и талентовани Шљиванчанин, који се након повреде успешно вратио на терен, па се очекује да стави потпис на уговор.


Кадровски пробелеми и те како ремете рад.

-  Имамо пуно проблема због изостанака. Искрен да будем, једва чекам да будемо комплетни. По лекарском предвиђању  до краја недеље требало би да будемо сви у строју.

Проверне утакмице су изостале, а да ли ће их бити, нико не може ни да предвиди.

- Фале нам утакмице, али нас то не омета да тренирамо пуном паром, уз поштовање уведених Вратио се Мандић,  из Војводине долази Јеличић, стићи ће. верујем, још неко појачање. У наредних двадесетак дана урадићемо све што струка буде тражила и надам се спремно дочекати старт првенства – најавио је  Месаровић.

М. Поповић

 

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести