Арне Слот: АЗ неће поновити грешке у одбрани

Арне Слот, менаџер АЗ Алкмара, очекује велику борбу и максимално мотивисани Партизан 28. новембра у Хагу на утакмици која ће одредити судбину нашег представника у групној фази Лиге Европе, јавља портал Србија данас.
a
Фото: Youtube Printscreen

Тренер Холанђана верује да његови изабраници неће поновити грешке у дефанзиви које су правили на мечу у Хумској који је завршен поделом бодова (2:2).

- Важно је да наставимо такмичење у Лиги Европе и на пролеће. Свесни смо да је Партизан стигао у Холандију наоружан до зуба, пошто српски тим мора да победи како би имао прилику да презими у Европи – рекао је Арне Слот на конференцији за медије.

Он је рекао да је за црно-беле овај дуел "бити или не бити".

- Балкански тимови знају добро да се припреме за овакве утакмице и схватају их као питање живота и смрти. Учиниће све како би победили, али такав однос и тежњу ка крајњем циљу могу да очекују и од АЗ Алкмара. Нама је довољан и реми, али желимо да остваримо успех како бисмо освојили прво место у групи.

Упитан да ли ће своје играче упозорити на стартове у казненом простору, како се не би поновио црвени картон и једанаестерац из Београда, рекао је:

- Наравно да се прибојавамо сопствених реакција у казненом простору. Извукли смо поуке из утакмице у Београду и надам се да неће доћи до сличних пропуста. Битно је да одиграмо тимски, али би индивидуални квалитет заправо могао да буде тај који ће направити разлику и одлучити победника - истакао је Арне Слот.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести