Бајерн улаже 200 милиона; Хенес: Највећи пројекат у историји

МИНХЕН: Минхенски Бајерн спремио је најмање 200 милиона евра за трансфере у летњем прелазном року, потврдио је председник клуба Ули Хенес.
Bajern salatara/Fonet
Фото: FoNet

Бајерн је, за разлику од ранијих година, одлучио да уложи велики новац у реконтрукцију и подмлађивање тима, који напуштају ветерани Франк Рибери и Арјен Робен, уз откуп уговора Џејмса Родригеза од Реал Мадрида, најавио је Хенес.

"Испред нас је далеко највећи инвестициони пројекат у историји Бајерна. Фудбал се променио, сада се врти више новца, али трофеје доносе играча са карактером и харизмом", рекао је Хенес, а преноси Билд.

Сигурно је да ће Бајерн срушити рекордан трансфер Корентина Толисоа од 42 милиона евра и то убедљиво, јер се очекује долазак Лукаса Ернандеза из Атлетико Мадрида за 80 милиона, а већ су завршени послови са његовим земљаком из Француске Бењамином Паваром из Штутгарта за 35 милиона, као и са талентованим нападачем Јан-Фетом Арпом из Хамбурга за 2,5 милиона.

Следећи је крилни нападач Лила Николас Пепе, за кога ће Бајерн такође издвојити 80 милиона, а онда и Калум Хадсон-Одои кога би могао да плати Челсију још 35 милиона.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести