Одиграна прва утакмица баража за Подручну лигу Зрењанин

Фудбалери мокринске Делије заслужено су победили у првој утакмици полуфинала баража за попуну Подручне лиге Зрењанин екипу Потисја из Книћанина и стекли лепу залиху за реванш.
Fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Делија - Потисје (К) 4:1 (2:1)

МОКРИН: Стадион Делије, гледалаца 150, судија: Бјелош (Зрењанин), стрелци: Перишић у 16. Живко у 19. Да. Миладинов у 65. (из пенала), М. Челекетић у 73. за Делију, Кодић у 45. (из пенала) минуту за Потисје. Жути картони: Србљин, Перишић, шимић, Да. Миладинов (Делија), Јоцић (Потисје). Црвени картони: Ђукић (Делија) и Стојановић (Потисје).

ДЕЛИЈА: Барбат 8, Ђукић 7, Тот 7, Вукобрат 8, Де. Миладинов 7 (Ма. Челекетић), Живко 8, Перишић 8 (Вранчев), Србљин 7, Симић 8, М. Челекетић 8 (Радак).

ПОТИСЈЕ: Костић 7, Стојановић 7, Митић 6, Петвовић 7, Соколовић 6 (Новковић 6), Јосцић 6, Балаћ , Антић 6 (Амиђић), Маринковић 7, Станковић 6, Кодић 7, Стојиљковић 7.

Мрежу гостујућег голмана Костића прво је начео у 16. минуту Душан Перишић, а само три минута касније гол је постигао и седаманестогодишњи Горан Живко. У 45. минуту досуЋен је пенал за госте, а сигуран реализатор био је Кодић.

У наставку Мокринчани су имали теренску иницијативу, у 65. минуту досуђен је пенал за њих, који је у гол претворио Дарко Миладинов. Десетак минута касније М. Челекетић је поставио коначан резултат – 4 :1. У финишу гости су имали неколико прилика, али су пречка и одличан голман домаћина учинили да резултат остане непромењен. Реванш меч се игра у среду у Книћанину.

М. Секулић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести