Бараж за попуну Војвођанске лиге Југ: Голубинчани у финалу

Нови Сад - Јадран 1:1 (1:0)
e
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Стадион на Детелинари, гледалаца 1.000, судија: Милосављевић (Суботица). Стрелци: Росић у 42. (из пенала) за Нови Сад, а Булатовић у 51. минуту за Јадран. Жути картони: Бакош, Сувајџић, Росић (Нови Сад), Булатовић, Шестовић (Јадран).

НОВИ САД: Ромић -, Бакош 7,5 (Трифуновић), Попадић 6,5, Илић 6,5, Вујић 6,5, Сувајyић 7, Игњић 7, Симић 7, Росић 6,5, Миловановић 7 (Ђанковић 6,5), Јовановић 7 (Ђилас 6,5).

ЈАДРАН: Чавић 7,5, Драгутиновић 7, Булатовић 7,5, Шестовић 7, Којчиновић 7, Милаковић 7,5, Пекић 7 (Ковачевић), Марковић 7 (Којчиновић), Раденков 7 (Рајић), Бранковић 7, Бајић 7.

Нису успели Новосађани у реваншу да се домогну финала баража, а на крају нису успели да остваре ни победу.Голубинчани ће се борити за пласман у Војвођанску лигу југ. Током целог меча домаћи су диктирали темпо, а екипа из Голубинаца умешно се бранила.Три минута пре истека првог полувремена неко из одбране гостију није успео да избије лопту из шеснаестерца, прихватио ју је Игњић, али је био ометен при шуту, па је судија Милосављевић показао на белу тачку. Сигуран са пеналтика био је Росић.

Гости су током целог меча упутили само један ударац у оквир гола и он је био фаталан за домаћина.Сва настојања домаћих да барем дођу до победе завршавала су се испред стамене одбране гостију, на челу са голманом Чавићем. У 77. минуту судија  Милосављевић је могао да покаже на белу тачку за домаћина, међутим није, па су Голипчани прославили пласман у финале баража.

М. По.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести